Oczywiście że jebane bydło zaa wschodu musi pokazać swoją murzyńskość .....przekopujać najebanego nurka
Oczywiście że jebane bydło zaa wschodu musi pokazać swoją murzyńskość .....przekopujać najebanego nurka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Onucov, nie papuguj.
A kto miał dostać od banderowskiego gówna siedzącego w Polsce...
Jasio pisałem ci żebyś pijany nie pisał. Alkoholizm jest uleczalny. Idź na odwyk. Zobaczysz wtedy przestaniesz pierdolic bzdury jak w ciągach będziesz i wiele innych korzyści uświadczysz.
A zauważył ktoś, że są trochę za ciepło ubrani jak na lato? Jeden ma nawet zimową czapkę. Jakieś stare, odgrzewane gówno.
I zanim jakiś kretyn odpowie, że "co z tego, że stare?" - zastanówcie się, po co ktoś rozsiewa po necie stare nagrania akurat teraz.
Ogólnie, widzę, że od czasu operacji kurskiej wzrosła ilość antyukraińskiego hejtu w polskim internecie. Przypadek?
Nie dajcie się manipulować.
Nie przypadek, masz rację bo ruskim się grunt pali, boty i trolle sowieckie na tym portalu ( @silwerbalk , @siriuz , @riddick1773 , @dżonyłojlker i inni) zwarły poślady i dostają premię w rublach i ziemniakach za pisanie odklejonych bzdur.
Niestety sowieckie pizdeczki tak czy inaczej wasza wilka Rosja już jest zaorana i ośmieszona na dekady.
Nie przypadek, masz rację bo ruskim się grunt pali, boty i trolle sowieckie na tym portalu ( @ , @ , @ , @ i inni) zwarły poślady i dostają premię w rublach i ziemniakach za pisanie odklejonych bzdur.
Niestety sowieckie pizdeczki tak czy inaczej wasza wilka Rosja już jest zaorana i ośmieszona na dekady.
I po co mnie znowu wywołujesz, kacapSSka mordo... ja jestem Ukraińcem przecież.
Polska 2024 koloryzowane
I po co mnie znowu wywołujesz, kacapSSka mordo... ja jestem Ukraińcem przecież.
Jesteś alkoholikiem nieleczącym się. Twoje słowa nie są nic warte, a szczególnie jak jesteś nietrzeźwy. Do momentu gdy udasz się na leczenie sam nie masz żadnej wartości społecznej jesteś bezkształtny i tak samo ukraiński jak ruski.
I co, źle zrobili? Jeśli tak było, to zasłużył na wpierdol.
jest pan obronca ukrow, wszystkie jego posty za wielbiace ukrainu banderland, wschodnia dzicz ha tfuuu
Dziwicie się że się bronią? Bardzo dobrze. Mają takie same prawo tu mieszkać jak i my.
Coś ci się pomyliło, to jest polska ziemia a nie ukraińska, mogą tu być ale maja się zachowywać, jak nie to wypierdalać
[ Dodano: 2024-08-22, 13:36 ]
Dodam że czarnuchy i ciapate to wypierdalać od strzała
Coś ci się pomyliło, to jest polska ziemia a nie ukraińska, mogą tu być ale maja się zachowywać, jak nie to wypierdalać
Dodam że czarnuchy i ciapate to wypierdalać od strzała
On po prostu czeka na czarną knagę bo nie stać go ma wyjazd do Egiptu. W dupie pewnie też taki gościnny
jest pan obronca ukrow, wszystkie jego posty za wielbiace ukrainu banderland, wschodnia dzicz ha tfuuu
Ha tfu, towarzyszu!
Lubię to wasze faszystowskie, kacapskie pozdrowienie. Lepsze niż Heil Hitler.
Onucov, nie papuguj.
A kto miał dostać od banderowskiego gówna siedzącego w Polsce...
Inny Ukrainiec?
Gruzin,czeczen albo Wietnamczyk
On po prostu czeka na czarną knagę bo nie stać go ma wyjazd do Egiptu. W dupie pewnie też taki gościnny
Oczywiście, że gościnny, zapraszam! Jestem wygolony, czysty, nawilżony, miękki i ciepły. Skorzystasz?
Czym ty się jeden z drugim różnisz od Ukraińca? Czym konkretnie bo patrząc na Polonię w UK to jest czego się wstydzić.
Nie dalej jak wczoraj zgarnęli dwóch czarnych i polke- gang złodzieji.
Polki zawsze na czarną kutange poleca
Ha tfu na te kurewskie sioło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów