Oczywiście że jebane bydło zaa wschodu musi pokazać swoją murzyńskość .....przekopujać najebanego nurka
Oczywiście że jebane bydło zaa wschodu musi pokazać swoją murzyńskość .....przekopujać najebanego nurka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inny Ukrainiec?
Gruzin,czeczen albo Wietnamczyk
Dokładnie to miałem dodać
W każdym razie, pewne jest, że to nie był Polak. A ci Ukraińcy, to wcale nie byli Ukraińcy, tylko Litwini, Łotysze i Estończycy, albo tradycyjnie Gruzini.
Ha tfu, towarzyszu!
Lubię to wasze faszystowskie, kacapskie pozdrowienie. Lepsze niż Heil Hitler.
i to wlasnie rozni nas od was, my nie jestesmy ani za Rosja ani za tym banderlandem co tylko rezać potrafi i tylko takich ma 'bohaterów' , ale wy za kazdym razem tworzycie narracje, ze my zostalismy zmanipulowani propaganda Rosyjską bo uwazamy to co uwazali i uwazaja nasi przodkowie - czyli - jebać ukrainę.
[ Dodano 2024-08-22, 14:44 ]
Dokładnie to miałem dodać
W każdym razie, pewne jest, że to nie był Polak. A ci Ukraińcy, to wcale nie byli Ukraińcy, tylko Litwini, Łotysze i Estończycy, albo tradycyjnie Gruzini.
norma, ale co najlepsze to trzeba pamietac ze to najbardziej skorumpowany kraj na swiecie ( a przynajmniej w europie ) u nich narodowosc sobie mozesz zmienic jak gacie na targu.. tzn idziesz i kupujesz haha
I po co mnie znowu wywołujesz, kacapSSka mordo... ja jestem Ukraińcem przecież.
Jeden chuj ruski czy ukrainiec... to samo ścierwo.
i to wlasnie rozni nas od was, my nie jestesmy ani za Rosja ani za tym banderlandem co tylko rezać potrafi i tylko takich ma 'bohaterów' , ale wy za kazdym razem tworzycie narracje, ze my zostalismy zmanipulowani propaganda Rosyjską bo uwazamy to co uwazali i uwazaja nasi przodkowie - czyli - jebać ukrainę.
To za kim jesteście? Tylko nie mów "za Polską", bo to nudne i oklepane. Kto jest za Polską życzy wszyskiego najgorszego Rosji, bo w ciągu ostatnich 300 lat nikt nam nie zagrażał bardziej niż oni. Kiedy zagrażała nam Ukraina? I nie żaden Wołyń-srołyń, mówię o całkowitym podporządkowaniu i zniszczeniu naszej państwowości. Kiedy nam to zrobiła Ukraina?
Więc słaba Rosja, to bezpieczna Polska, masz co do tego jakieś wątpliwości? Więc czemu szczujesz na Ukrainę i życzysz ruskom żeby wygrali tą wojnę? Żeby odbudowali siły? A potem, jak już zainstalują swój rząd w Kijowie żeby poszczuli na nas ukraińskich nacjonalistów, co próbują robić od ponad dwóch lat?
Tylko ruski agent tego chce, więc jesteś putinowskie gówno, a nie żaden Polak.
Ukrów na front, do czarnych strzelać, a do żydów jedno i drugie.
Czarnych na plantacje, ukrów do piachu a żymian do gazu🫡
To za kim jesteście? Tylko nie mów "za Polską", bo to nudne i oklepane. Kto jest za Polską życzy wszyskiego najgorszego Rosji, bo w ciągu ostatnich 300 lat nikt nam nie zagrażał bardziej niż oni. Kiedy zagrażała nam Ukraina? I nie żaden Wołyń-srołyń, mówię o całkowitym podporządkowaniu i zniszczeniu naszej państwowości. Kiedy nam to zrobiła Ukraina?
Więc słaba Rosja, to bezpieczna Polska, masz co do tego jakieś wątpliwości? Więc czemu szczujesz na Ukrainę i życzysz ruskom żeby wygrali tą wojnę? Żeby odbudowali siły? A potem, jak już zainstalują swój rząd w Kijowie żeby poszczuli na nas ukraińskich nacjonalistów, co próbują robić od ponad dwóch lat?
Tylko ruski agent tego chce, więc jesteś putinowskie gówno, a nie żaden Polak.
nie znajdziesz prawdy, twój móżdżek jest zbyt gładki aby ogarnąć, że to nie Rosja zagrażała Polsce ale jak dalej tego nie widzisz to co mi to da tłumaczenie po raz xxx ? odpowiedź masz 'pejsy' ale i tak za mało jarzysz żeby to ogarnąć i widzieć tak szeroką panoramę
A skąd wiemy że Polak dostał?
"co jest kurwa" nie ma w słowniku ciapatych, więc zgadnij!
swoją drogą test bełkotliwy, więc +100 do kacapskiej odwagi.
nie znajdziesz prawdy, twój móżdżek jest zbyt gładki aby ogarnąć, że to nie Rosja zagrażała Polsce ale jak dalej tego nie widzisz to co mi to da tłumaczenie po raz xxx ? odpowiedź masz 'pejsy' ale i tak za mało jarzysz żeby to ogarnąć i widzieć tak szeroką panoramę
O, tak. Czekałem, aż nazwiesz mnie lewakiem, banderowcem albo Żydem. I nie zawiodłem się. Ostateczny argument, gdy merytorycznych zabrakło.
Jak rozumiem, mam przyjemność z pryszczatym braunistą, albo życiowym przegrywem, któremu marzy się słowiańska wschodnia Europa zjednoczona pod ruskim butem? To wiele tłumaczy.
O, tak. Czekałem, aż nazwiesz mnie lewakiem, banderowcem albo Żydem. I nie zawiodłem się. Ostateczny argument, gdy merytorycznych zabrakło.
Jak rozumiem, mam przyjemność z pryszczatym braunistą, albo życiowym przegrywem, któremu marzy się słowiańska wschodnia Europa zjednoczona pod ruskim butem? To wiele tłumaczy.
Ale co Ty gadasz chłopie? Wy macie jakąś schizofrenie bo kolejny raz próbujesz mi wmówić coś co już wcześniej przewijałem haha gdzie cie nazwalem zydem? i gdzie powiedzialem ze jestem za zydowska konfederacja? ty sam tworzysz w swojej glowie narracje i zapewne udaje ci sie w niektorych przypadkach ( mowie tu o twoich poprzednich osobach z ktorymi sie konfrontowales ) ale oni byli zmanipulowani tak jak i ty tylko jeszcze mniej. ciekawe kiedy to zajarzysz ^^ zaraz powiesz mi ze jestem za hitlerem i ty to wiesz bo tak ci mowia glosy w twojej glowie, chlopie wymieniam z toba zdanie juz z 5 raz i za kazdym razem probujesz mi wmowic cos co sobie ubzdurales w glowie, od kogo uczyles sie propagandy? Goebbels byl twym panem?
odpowiedź masz 'pejsy' ale i tak za mało jarzysz
haha gdzie cie nazwalem zydem?
Zapomniałeś, co sam napisałeś? Chujowy z ciebie trol.
Zapomniałeś, co sam napisałeś? Chujowy z ciebie trol.
jestes slaby jak barszcz z rzodkiewki chlopie, jeszcze pare lat musisz pocwiczyc pierdolenia i wtedy sie zglos do mnie i podbij do mnie znowu, niczym sie nie roznisz od tych z telewizji - pierdolisz by pierdolic - elo wariacie
Żarty żartami, ale słyszeliście, że tusk i kaczyński chcą wprowadzać cyfry ukraińskie już do szkół u nas? Masakra, tylko konfederacja jest porządna.
Ja słyszałem, że arabskie też wprowadzą, żeby zadowolić brukselskich lewaków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów