cholera wie jak to robi na fake nie wygląda, ma jeszcze parę takich numerów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
cholera wie jak to robi na fake nie wygląda, ma jeszcze parę takich numerów
Dynamo - chuderlak co teleportuje się po świecie, chodzi po ścianach, wodzie, lata i inne takie cuda wyprawia.
2000 lat temu też był taki jeden ale marnie skończył
widzę że po raz kolejny dynamo tu zawitał kwestia refleksu i wprawy, jak u każdego iluzjonisty
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
bylo juz o tym "magiku" tu kiedys, fajnie wyglada ale kazdy jego wystep jest rezyserowany ate ntlum gapiow i przypadkowych ludzi jest podstawiony
dobra dobra :d a jest też sztuczka stoi kilkanaście osób, bierze telefonik od baby (może chuj podstawiona w/e) i zmniejsza go do rozmiarów paczki zapałek, wrzuca do butelki, potrząsa butelką, ten się powiększa i koleżanka tej baby dzwoni na ten telefon.
na oczach jebanego tłumu
albo jak lewituje przy tym jezusku w rio na oczach tysięcy
nie mówię, że to prawda bo wiadome, że iluzja ale nie jestem w stanie ogarnąć jak to wykonał
na oczach jebanego tłumu
albo jak lewituje przy tym jezusku w rio na oczach tysięcy
nie mówię, że to prawda bo wiadome, że iluzja ale nie jestem w stanie ogarnąć jak to wykonał
Przez komentarz "Jebany magik" myślałem że to będzie film o samobójcy... cóż... zawiodłem sie
Dosyć naciągane - przekręcił połówkę z logo,a ta została na miejscu.
Ma pewno gadżeta do przyklejenia, coby wyglądało jak ekranik.
@Ulvar: widać, że jesteś dosyć ograniczony, Twoje wyjaśnienie jest godne 9-latka.
Większość trików Dynamo rozkminiam, nie ogarniam natomiast numeru z opalenizną - mistrzostwo.
Ma pewno gadżeta do przyklejenia, coby wyglądało jak ekranik.
@Ulvar: widać, że jesteś dosyć ograniczony, Twoje wyjaśnienie jest godne 9-latka.
Większość trików Dynamo rozkminiam, nie ogarniam natomiast numeru z opalenizną - mistrzostwo.
Ulvar daj mi namiar na tą aplikacje.
@Ulvar zwróć uwagę na przycisk home i wtedy Twoje tłumaczenie można sobie wsadzić...
W głowie się nie mieści, że u schyłku 2012 roku ludzie wierzą w magię.
boże...
1. typ z telefonem jest podstawiony - to po pierwsze
2. na telefonie jest aplikacja, która po szarpnięciu nim w odpowiedni sposób (czujnik ruchu) wyświetla na połowie ekranu odwzorowanie jego tyłu, i wraca do stanu poprzedniego po odpowiednim poruszeniu znow...
3. banda frajerów którzy się nabierają = bezcenne
Oj Ty "mondralo" oglądnij sobie jego program na DCh i wyjaśnij wszystkie jego sztuczki. Wiadomo że to kurwa nie magia ale czasami ciężko podstawić aż tylu przechodniów. Tak czy inaczej David Coperfield może mu ssać pałę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów