18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jebany magik
Tasak_PL • 2012-11-26, 17:10

cholera wie jak to robi na fake nie wygląda, ma jeszcze parę takich numerów
Zgłoś
Orlik 2012-11-26, 20:25 1
Dynamo - chuderlak co teleportuje się po świecie, chodzi po ścianach, wodzie, lata i inne takie cuda wyprawia.
Zgłoś
b................� 2012-11-26, 21:05 1
2000 lat temu też był taki jeden ale marnie skończył
Zgłoś
contowsky 2012-11-26, 21:59
widzę że po raz kolejny dynamo tu zawitał kwestia refleksu i wprawy, jak u każdego iluzjonisty

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
monto 2012-11-26, 22:10
bylo juz o tym "magiku" tu kiedys, fajnie wyglada ale kazdy jego wystep jest rezyserowany ate ntlum gapiow i przypadkowych ludzi jest podstawiony
Zgłoś
x................s 2012-11-26, 22:10 2
dobra dobra :d a jest też sztuczka stoi kilkanaście osób, bierze telefonik od baby (może chuj podstawiona w/e) i zmniejsza go do rozmiarów paczki zapałek, wrzuca do butelki, potrząsa butelką, ten się powiększa i koleżanka tej baby dzwoni na ten telefon.

na oczach jebanego tłumu

albo jak lewituje przy tym jezusku w rio na oczach tysięcy

nie mówię, że to prawda bo wiadome, że iluzja ale nie jestem w stanie ogarnąć jak to wykonał
Zgłoś
Stachó 2012-11-26, 22:11
Przez komentarz "Jebany magik" myślałem że to będzie film o samobójcy... cóż... zawiodłem sie
Zgłoś
ironger2 2012-11-26, 22:13
Burdasy jebane
Zgłoś
Kotierez 2012-11-26, 22:15
Kumulacja jebana
Brudasy gadajacy jak germanscy oprawcy
Zgłoś
Pro21 2012-11-26, 22:17
Kurwa jak ja go nie lubię...i jeszcze tych z anatomii magii...
Zgłoś
QKLUX 2012-11-26, 22:24 1
Dosyć naciągane - przekręcił połówkę z logo,a ta została na miejscu.
Ma pewno gadżeta do przyklejenia, coby wyglądało jak ekranik.
@Ulvar: widać, że jesteś dosyć ograniczony, Twoje wyjaśnienie jest godne 9-latka.

Większość trików Dynamo rozkminiam, nie ogarniam natomiast numeru z opalenizną - mistrzostwo.
Zgłoś
Gwiazdormma 2012-11-26, 22:33 1
Ulvar daj mi namiar na tą aplikacje.
Zgłoś
Tasak_PL 2012-11-26, 22:34
@Ulvar zwróć uwagę na przycisk home i wtedy Twoje tłumaczenie można sobie wsadzić...
Zgłoś
Dildowagins 2012-11-26, 22:41
W głowie się nie mieści, że u schyłku 2012 roku ludzie wierzą w magię.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
S................s 2012-11-26, 22:42
Sranie w banie, niech arabus sproboje przekrecic w fazie o 180 stopni nokie 3310, predzej mu sie te terrorystyczne rece polamia
Zgłoś
k................a 2012-11-26, 22:46 1
Ulvar napisał/a:

boże...
1. typ z telefonem jest podstawiony - to po pierwsze
2. na telefonie jest aplikacja, która po szarpnięciu nim w odpowiedni sposób (czujnik ruchu) wyświetla na połowie ekranu odwzorowanie jego tyłu, i wraca do stanu poprzedniego po odpowiednim poruszeniu znow...
3. banda frajerów którzy się nabierają = bezcenne

Oj Ty "mondralo" oglądnij sobie jego program na DCh i wyjaśnij wszystkie jego sztuczki. Wiadomo że to kurwa nie magia ale czasami ciężko podstawić aż tylu przechodniów. Tak czy inaczej David Coperfield może mu ssać pałę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów