cholera wie jak to robi na fake nie wygląda, ma jeszcze parę takich numerów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
cholera wie jak to robi na fake nie wygląda, ma jeszcze parę takich numerów
"cholera wie jak to robi na fake nie wygląda"
naiwny jestes...
naiwny jestes...
Coś mi się wydaje, że na ulicy spotyka bardzo "przypadkowych" ludzi i robi wielkie szoł dla innych.
boże...
1. typ z telefonem jest podstawiony - to po pierwsze
2. na telefonie jest aplikacja, która po szarpnięciu nim w odpowiedni sposób (czujnik ruchu) wyświetla na połowie ekranu odwzorowanie jego tyłu, i wraca do stanu poprzedniego po odpowiednim poruszeniu znow...
3. banda frajerów którzy się nabierają = bezcenne
1. typ z telefonem jest podstawiony - to po pierwsze
2. na telefonie jest aplikacja, która po szarpnięciu nim w odpowiedni sposób (czujnik ruchu) wyświetla na połowie ekranu odwzorowanie jego tyłu, i wraca do stanu poprzedniego po odpowiednim poruszeniu znow...
3. banda frajerów którzy się nabierają = bezcenne
Szkoda że to iluzja. Można by tak robić właścicielom Iphonów i w połowie pokazu nagle uciekać.
Wrzucic jej zdjecie bumerangu i powiedziec, ze to taka aplikacja. Teraz jak rzuci telefonem to do niej wroci
Jeśli ktoś wierzy ,że to prawdziwe to uważam ,że spłodzili taką osobe krowa i kozioł a wszyscy przodkowie takiego idioty to jebane debile wywodzące się od żydo-małpo-kebabów.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Przy pierwszym "przekręceniu" się nie pomylił, ale przy drugim już się zapomniał. Chciałbym, żebyście zwrócili uwagę na to, że część, którą obraca swoją lewą ręką (w momencie, gdy telefon wraca do normalnego stanu) naprawdę pozostaje bez zmian. Zmienia się tylko część, która jest w jego prawej ręce, która to nie "przekręca" telefonu.
Velture ... czytając takie komentarze jak Twoje coraz bardziej lubie Sadistica ... znajomi tylko czasem opowiadaja mi o spotkanych w autobusie gimbozjebach a tu ... patrze i mam własnego ... od dzisiaj jestes moim ulubionym
PS. a ten cały co go "Dymano" umieszcza na powierzchni telefonu połowę naklejki odzwierciedlającą tył telefonu ... jeden ze słabszych tricków ...
PS. a ten cały co go "Dymano" umieszcza na powierzchni telefonu połowę naklejki odzwierciedlającą tył telefonu ... jeden ze słabszych tricków ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów