📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Każda religia stawia sobie pomniki, w Polsce mamy jezusika świebodzińskiego, mielismy też tęczę na placu. Wczesniej czy później jebnie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Co jak co ale Chrześcijanizm pochodzi z Egiptu no i te piramidy dalej stoją Dżedefre tylko wyjebał swoją w powietrze, ale pozwolili sobie przerobić Szakala na Sfinksa
Go4Fr napisał/a:
Co jak co ale Chrześcijanizm pochodzi z Egiptu
Bardzo ciekawe. Mógłbyś rozwinąć?
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Ciekawe czy architekta spotka kara jakiś lincz albo ukamienowanie jakie oni tam mają tradycje?
Go4Fr napisał/a:
Co jak co (...)
Zdobyłeś moją uwagę. Daj mi postawić Ci piwo...
myslisz ze architekt obslugiwal dzwig?
Im mniej człowiek wie tym lepiej, bo później przychodzi jakaś wojna i sami wiecie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów