Niedzielna msza, i piątkowe modły, w meczecie tuż obok Meczet na 130 musimów okazał się za mały, i wyszli na ulicę. Quo Vadis Anglio?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, iść do meczetu aby obwąchiwać dupę faceta klęczącego z przodu...
może czekają aż ktoś ich wyrucha.... no nie wiem, nie rozumiem ich pojebanej religii
Teraz niech każdy pomyśli sobie, że to srebrne autko jest Twoje, a ziomki dzwoniły że jak za 10 minut cię nie będzie to zaczynają pić i palić jointy bez ciebie
Na wojnie o 12 godzinie kiedy wszystkie brudasy kładły się do modłów, francuskie po prostu przeszły między nich i zabrali im całą broń, tak mi dziadek mówił
Brejvik gdyby naprawdę chciał pokazać problem brudasów w Europie to wybrał by się na wycieczkę do takiego meczetu i tam zrobił rozpierdol, a tak to pojechał na wyspę i strzelał do dzieci, wasz idol.
skandal89 napisał/a:
Brejvik gdyby naprawdę chciał pokazać problem brudasów w Europie to wybrał by się na wycieczkę do takiego meczetu i tam zrobił rozpierdol, a tak to pojechał na wyspę i strzelał do dzieci, wasz idol.
Tylko że tym sposobem zlikwidował wszystkich lewaków. Prawdopodobnie przyszłych polityków partii pracy
skandal89 napisał/a:
A nie przypadkiem tych, co otworzyli ciapatym drzwi na nasz świat? I ładne mi dzieci, gdzie średnia wieku to bodajże 19-20 lat, a cały obóz sponsorowany był i odwiedzany przez przedstawicieli lewackich partii. Takie bajki pozostaw dla siebie.
A co do obrazka - to tylko efekt wojującego wszędzie ateizmu i całego tego "naukowego", humanistycznego, materialnego podejścia do życia, gdzie ludzie z czystego zazwyczaj lenistwa, potrafią wyrzec się wartości i tradycji swoich ojców. Wpierw pierdolą o "złodziejach w sutannach", "czarnych oszołomach", "agentach Watykanu", a później są wielce zdziwieni, że próżnię jaka się wytworzyła, przejmują wróżki, zabobony, "dewianci" czy obca i wroga nam zupełnie religia. Wojujcie idioci dalej, to będziecie siedzieć niedługo na dywaniku 3 razy dziennie, żeby nie dostać wpierdolu na zakręcie.
z tego co wiem, to muslimy specjalnie gromadzą się licznie,głównie po to, aby własnie wyleźć na ulicę i zablokować ją zablokować
Gdy się te jebane ciapate skurwiele modlą to wtedy pozrzucać na nich koktajle Mołotowa
tyle w temacie
az sie prosi zrzucic napalm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów