📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Powodem że są głupie może być to że są babami albo że im sie sufit na głowę moksnął.
To co najwyżej może byc POWODEM DLACZEGO UWAŻAMY ŻE BABY SĄ GŁUPIE!!!
To co najwyżej może byc POWODEM DLACZEGO UWAŻAMY ŻE BABY SĄ GŁUPIE!!!
TadekOdDroba napisał/a:
Znalezione w czeluściach internetu.
Haha. Albo jak mówi napis na gifie - Ujarani.pl
@Up.
Może dla mnie ujarani.pl są czeluściami internetu?
Może dla mnie ujarani.pl są czeluściami internetu?
Może tak, nie wnikam.
Czy tylko ja musiałem to obejrzeć kilka razy bo nie mogłem uwierzyć, że to możliwe?
Ja w ogóle nie czaję czemu ludzie liżą sobie palce żeby przewrócić stronę, palce stają się wtedy super-przyczepne czy ślina zapewnia im antypapierozacięciową ochronę?
Proszę jakiegoś speca żeby mi to wytłumaczył, czemu przez całe życie przewracałem kartki bez lizania sobie kończyn i wszystko było w porządku
Proszę jakiegoś speca żeby mi to wytłumaczył, czemu przez całe życie przewracałem kartki bez lizania sobie kończyn i wszystko było w porządku
@UP
Jesteś głupszy niż ta pizda z gifa.
Pośliń palec i przewróć stronę w książce o ile wiesz co to książka.
Jesteś głupszy niż ta pizda z gifa.
Pośliń palec i przewróć stronę w książce o ile wiesz co to książka.
Ona przynajmniej nie zginie od trucizny na kartkach książek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów