📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Gaz gaz i jeszcze raz gaz.
Miejsce Cygana jest w komorze gazowej
Ciekawe co im cyganka wywróżyła?
Tych cweli w Polsce od tej kampanii z cygańskim ścierwem powinno si9e razem zakopać w jakims rowie
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Żywcem zakopywac cyganskie scierwa!!
Czekam na relację z rewanżu, jeśli to cyganie się tak panoszą, to powinna ich rdzenna większość dojechać
Szczerze powiedzawszy nie cierpię Romów. Sęk w tym że jak coś się dzieje to przyjeżdżają na 4 transportery chłopów i obdzieraja Ci skórę zaczynajac od najmniejszego palca a kończąc na łydce.. Ani ultrasi ani pseudokibole sobie z nimi nie radzą. Mam polskie obywatelstwo od urodzenia bez negowania i krytyki wiem co mówię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów