18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jedno zdanie.
~Velture • 2017-04-03, 9:43
Mentalność lewaków, pedałów, feminazistek, transów i innych chorób psychicznych w 1 zdaniu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
kotorminator 2017-04-03, 9:45 15
Tak, Uczucia religijne.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
sash88 2017-04-03, 10:01 10
A swoją drogą... ta feministka niezła karierę juz zrobiła. Wszędzie gdzie pojawia się temat silnych niezależnych pojawia się ten czerwony paszczak
Zgłoś
~Velture 2017-04-03, 10:06 37
@up
Ona się żaliła w hamburgerowych mediach pokroju cnn, że nie może normalnie żyć i w ogóle jej życie zrujnowali ludzie śmiejący się z niej w necie i żądała aby usunięto wszystkie filmiki i zdjęcia z neta.

Na chłopski rozum to moim zdaniem jest proste rozwiązanie tego problemu. Jeśli nie chcesz być wyśmiewanym to nie bądź debilem. No ale ja jestem za mało nowoczesny i progresywny.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
tepad.no 2017-04-03, 10:36 8
Nie neguję ale paradoksalnie to samo można powiedzieć o skrajnej prawicy . W skrajnościach nie ma miejsca na wolność i własne zdanie. Jest tylko jedyna poprawna ideologia.
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-04-03, 10:49 8
"Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ehhh... cała polityka w jednym cytacie.
Zgłoś
bloodwar 2017-04-03, 12:11 6
Unia Europejska jest zbudowana na fundamencie wolności min. wolności do słowa, wypowiedzi i poglądów. I w ramach wspierania tej wolności słowa JKM dostał od UE karę za wolną wypowiedź o niższości kobiet

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
omgłomatkobosko 2017-04-03, 12:16 115
Kiedy widzę lewacką logikę ...

Pić, jebać nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
R................8 2017-04-03, 12:17 2
Ale od pedałów to wy się odczepcie eh wy
Zgłoś
t3tsu 2017-04-03, 12:46 2
Ludzie ją obrażają w necie?! gdzie? kiedy? co za tępa feminazistowska larwa!! rozstrzelać!
Zgłoś
Wiewór 2017-04-03, 13:31 5
Zdanie z tego zdjęcia było by również prawdziwe gdyby wkleić tam zdjęcie katolika:)

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
lapps 2017-04-03, 13:46 2
Abraxus napisał/a:

Zdanie z tego zdjęcia było by również prawdziwe gdyby wkleić tam zdjęcie katolika:)

ta, akurat tutaj moglby byc katolik.

do tej czerwonej prukwy bardziej by pasowalo "twoje prawa koncza sie tam, gdzie zaczyna sie moja choroba psychiczna"

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
manson__ 2017-04-03, 15:07 15
Zgłoś
Talbot0 2017-04-03, 17:43 3
Idealny model szczęki do nasadzenia na krawężnk i kopnięcia trepem w potylice
Zgłoś
hadesposen 2017-04-03, 18:17 28

Paaanie idź pan w chuj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów