📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Od kiedy porządna gleba jest wieśniackim tuningiem? Akurat przy tej feldze i w tym aucie nie wygląda to dobrze, ale nie w każdym tak jest.
Teraz się tak przyjęło, że każda modyfikacja w samochodzie to zaraz wieśniactwo. Jeśli samochód zrobiony jest ze smakiem, to można mówić o ciekawym tjuningu. W tym wypadku nie można mówić o przesadzie bo zmiany są małe i całkiem nieźle się komponują z golfikiem.
stwierdzam hejt bo golf i smialo obstawiam ze autor albo nie ma wlasnego samochodu, albo pomyka zlomem starych
też mi do gustu golfy nie przypadają, no może za wyjątkiem 1nki i 2jki a reszta VW a kysz
przycięcie sprężyn jako tuning gdzie efektem jest tylko rozjebany od krawężników zderzak - bardzo praktyczna modyfikacja. Mamy tutaj dużo fanów tuningowanego golfa
German style a nie wieś pajacu. Nisko i szeroko!
Ty z tym przycinaniem to na serio ?przycięcie sprężyn jako tuning gdzie efektem jest tylko rozjebany od krawężników zderzak - bardzo praktyczna modyfikacja. Mamy tutaj dużo fanów tuningowanego golfa
@up
Dzimi stara mu przycinała nogi w krześle jak rósł i se chłopak wkręcił że krzesła i auta tak samo się obniża
Dzimi stara mu przycinała nogi w krześle jak rósł i se chłopak wkręcił że krzesła i auta tak samo się obniża
od kiedy to jest wiesniacki tuning? pierdolnij sie w leb i najpierw popatrz na swoj samochod z drzwiami od szafy zamiast spoilerem a pozniej na tego golfa
Nie mogę się zdecydować, w którym komentarzu bardziej się skompromitowałeś.
Śmiejecie się, ale niektórzy naprawdę obcinają zwoje sprężyn żeby posadzić na glebę, albo wsadzają kawały gumy między zwoje żeby utwardzić. W bardzo piękny sposób rozpieprza to całe zawieszenie. Chce się mieć niżej i twardziej, to trzeba zainwestować w sportowy zawias i regulowane wahacze, nie ma rady. Ja zainwestowałem w gwint dzięki czemu mogę podnieść samochód na zimę i nie robię za pług śnieżny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów