📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Biorąc pod uwagę stan ogumienia jaki przeważa na wschodzie, to zapewne w lecie mają ten sam problem
Nie no ale ten gość z 1:10 to niezły biegacz. Nie dość że nie wyrył mordą o lód to jeszcze jak jakiś T-1000 praktycznie wyprzedził ten samochód.
Ja pierdole przez 4 dni nie było komu posypać drogi piachem, popiołem albo puścić solarki czy co.
jeden nawet bez śniegu miał problemy, chyba że fura mu uciekła
żal było sie złożyć mieszkańcom na 20-30kg soli przemysłowej, to mają rewie na lodzie.
Nawet ruscy nie są przygotowani na ruską zimę?
fajna muzyka
dom z widokiem na dzwony
Są nagrania z 01/08/2018 więc jeszcze można posypać solą. ps środek wakacji a oni mają zime ....
Nie byłbym sobą gdybym nie powęszył...
Tamta stromizna zaczyna się 400m wyżej i ciągnie się jeszcze ze 200m w dół, ale mniej stromo... Różnica wzniesień do miejsca nagrania to 50m, co daje 8 stopni nachylenia. W chuj wąsko i prościutko w dół. Żeby było ciekawie to na górce, do której prowadzi droga stoi kilka bloków mieszkalnych, nowe osiedle - a droga to dobry skrót do centrum miasta. Tak więc... ten tego... liczymy na więcej nagrań z tego miejsca
Tamta stromizna zaczyna się 400m wyżej i ciągnie się jeszcze ze 200m w dół, ale mniej stromo... Różnica wzniesień do miejsca nagrania to 50m, co daje 8 stopni nachylenia. W chuj wąsko i prościutko w dół. Żeby było ciekawie to na górce, do której prowadzi droga stoi kilka bloków mieszkalnych, nowe osiedle - a droga to dobry skrót do centrum miasta. Tak więc... ten tego... liczymy na więcej nagrań z tego miejsca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów