18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mienki 2020-09-14, 13:47 3
I bardzo dobrze, wcale mi tych idiotów nie szkoda, sprowadzili sobie inżynierów i specjalistów z bliskiego wschodu to niech teraz sobie z nimi żyją.
Zgłoś
ra0mir 2020-09-14, 13:52 6
OpenStreetMaps napisał/a:

...A najgorsze jest że skurwysyny swą głupotą zarażają i często na wysokie stanowiska się dostają . Ale to chyba tylko dlatego że na duraczeniu lewacką utopijną i lukratywna ideologią ciemnego ludu można zbić największy kapitał polityczny. ...

To dlatego, że to są większości bezdzietne gnidy jebane zapatrzone w siebie i w swoje poglądy. Martwią się tylko o siebie albo o swojego konkubenta.
"Nie siedzą po nocach z dziećmi i nie odrabiają lekcji", nie chodzą na L4, bo "dziecko chore" całe życie skupiają się na sobie.

Co ma taki jebany mARGOT do roboty? Rucha te dwie laski i chodzi i wszystkich wkurwia dokoła.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-09-14, 14:33 1
Tylko że PO-PSL to kurwa tylko w gadaniu by przyjmowali ciapatych, a to jednak PiS poszedł o krok do przodu przyjmując tego obsranego gówna najwięcej.

"Normalny człowiek nie zostanie nigdy księdzem" - NAS
Zgłoś
ra0mir 2020-09-14, 14:45 2
Zjebany_Ryj napisał/a:

Tylko że PO-PSL to kurwa tylko w gadaniu by przyjmowali ciapatych, a to jednak PiS poszedł o krok do przodu przyjmując tego obsranego gówna najwięcej.

Jakieś źródło?

Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-09-14, 14:57 1
ra0mir napisał/a:

Jakieś źródło?

Rząd przyjmuje imigrantów, ale się tego wstydzi. Tak jak podpisu pod Deklaracją z Marrakeszu
oko.press/rzad-przyjmuje-imigrantow-ale-sie-tego-wstydzi-tak-jak-podpi...

Rząd PiS ściągnął do Polski ćwierć miliona imigrantów! I zachęca kolejnych
superbiz.se.pl/wiadomosci/rzad-pis-sciagnal-do-polski-cwierc-miliona-i...

Polska lepsza niż USA. Przyjeżdża do nas więcej imigrantów
money.pl/gospodarka/polska-lepsza-niz-usa-przyjezdza-do-nas-wiecej-imi...

Zgłoś
0_rafiks_0 2020-09-14, 15:02 5
Miles87 napisał/a:

niech mi jakiś prawicowy cweluch powie polska dla polaków to może tak zostać pizdnięty jak ta cipa na filmiku Zrozumiałeś kundlu polaczku?

No i rozmieszyl mnie gamon
Zgłoś
C................s 2020-09-14, 15:17 3
Murzynka by tak dostała od białego - rasistowski atak i kilka dni pierdolenia w tv
Biała dostaje od czarnego - oni mieli ciężkie życie blm, hwdp, lpg...
Zgłoś
ra0mir 2020-09-14, 15:17 1
@Zjebany_Ryj

No ale to Ukry a nie ciapate muzułmany. Nie ma dla ciebie różnicy?

Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-09-14, 15:22
ra0mir napisał/a:

No ale

Szczerze mówiąc to się spodziewałem takiej odpowiedzi
Ukr to przecież wyselekcjonowany specjalista a reszta to tam chuj do jednego wora z ciapatymi inżynierami obojętnie skąd pochodzą co nie?

Zgłoś
ra0mir 2020-09-14, 15:24 2
Zjebany_Ryj napisał/a:

Szczerze mówiąc to się spodziewałem takiej odpowiedzi

No to znasz się na ludziach zjebany ryju

Akurat napływ (w miarę) spokojnych ukrów ratuje naszą zjebaną gospodarkę.

Zgłoś
Zjebany_Ryj 2020-09-14, 15:25
ra0mir napisał/a:

No to znasz się na ludziach zjebany ryju

Hehhe leci piwo

Zgłoś
tatko 2020-09-14, 15:28
Aż mi jej szkoda. Cierpi za chore pomysły rządu...
Zgłoś
eryk-antykleryk 2020-09-14, 15:59
Konkubinadenata napisał/a:

A tutaj piękną karą była by deportacja do kraju przodków. Przez resztę życia rozmyślałby co stracił...

A co wjęcej, kolejny gównoskóry dwa razy zastanowiłby się nad swoim głupim postępowaniem
Zgłoś
ManiacGregor 2020-09-14, 16:52
0_rafiks_0 napisał/a:

I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.

No, trzeba. Wyobraź sobie, że podczas wojny, Polacy, Żydzi i inni uciemiezeni ludzie prosili stany zjednoczone o pomoc bo Hitler ich tam ciukal w komorach gazowych. W stanach nie uwierzyli i łódkę z ludźmi na niej odesłali sppwrotem. Tak jak teraz w Europie się to praktykuje. Reasumując, nie wszyscy są tak zjebani, nie wiemy czy ta łaska go nie zdradziła. Sytuacji nie znasz. Wszędzie się taki trafi, w każdej grupie społecznej. Tylko taka zamknięta niedodja życiowa jak ty tego nie zrozumie bo ten mały, wyprany przez brudny kraj w którym żyjesz móżdżek, już dawno usechł z tęsknoty za rozumem.

Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.
Zgłoś
ra0mir 2020-09-14, 17:01 5
ManiacGregor napisał/a:

No, trzeba. Wyobraź sobie, że podczas wojny, Polacy, Żydzi i inni uciemiezeni ludzie prosili stany zjednoczone o pomoc bo Hitler ich tam ciukal w komorach gazowych. W stanach nie uwierzyli i łódkę z ludźmi na niej odesłali sppwrotem. Tak jak teraz w Europie się to praktykuje. Reasumując, nie wszyscy są tak zjebani, nie wiemy czy ta łaska go nie zdradziła. Sytuacji nie znasz. Wszędzie się taki trafi, w każdej grupie społecznej. Tylko taka zamknięta niedodja życiowa jak ty tego nie zrozumie bo ten mały, wyprany przez brudny kraj w którym żyjesz móżdżek, już dawno usechł z tęsknoty za rozumem.

Oho mamy lewaka na stanie.
Gdzie teraz jest wojna?
Skąd ci "uciemiężeni" ludzie uciekają, przed czym?

Teraz mi wyskoczysz o Syrii... Coś jeszcze?
W syrii zginęło ok. 500k ludzi, porównujesz to do II wojny światowej?
Ile Polaków zginęło przez hitlera a ile przez stalina wiesz takie rzeczy oświecona młodzieży?
Poza tym jak nie podoba ci się w Polsce to masz granice otwarte.
NIKT cię tu nie trzyma na siłę!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów