📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ManiacGregor napisał/a:
No, trzeba. Wyobraź sobie, .... móżdżek, już dawno usechł z tęsknoty za rozumem.
Wyobrazam sobie, ze albo napisles to prowokacyjnie albo juz brak nadziei i mozesz wyjechac w bieszczady szukac sczescia (a tak naprawde to uwolnic innych od twojego ucisku tymi lewckimi bzdurami)
Ogarnij sie chlopie/kobieto/nienormatywny/..(wstaw wybrana plec) ..
0_rafiks_0 napisał/a:
I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.
@bloodwar To do Ciebie
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
luja27 napisał/a:
Zmuszony został przez kolor swojej gównianej skóry do takiego zachowania
Murzyni maja przezroczystą skórę, brązowy to kolor główna ktorym sa wypelnieni.
Ewidentnie został sprowokowany. To nie jego wina, że niewierna szła sobie ulicą bezczelnie ulicą, w czasie gdy powinna zapiepszać na socjal dla czekoladowego pana z bliskiego wschodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów