18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
hdposter 2020-09-14, 11:22 16
Wyjątkowa będzie jesień tego roku . Nawet słychać podniecenie i radość u małp.
Zgłoś
Halman 2020-09-14, 11:26 7
Bardzo fajna zabawa śniadych gości, mam nadzieję że LGBT też będzie sie w to biernie bawić...
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-09-14, 11:28 173
I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.
Zgłoś
luja27 2020-09-14, 11:52 6
Zmuszony został przez kolor swojej gównianej skóry do takiego zachowania

Luja
Zgłoś
Piolho1987 2020-09-14, 12:02 6
bydlęta jak się patrzy.
Zgłoś
Lukalu 2020-09-14, 12:03 17
Kurwaaa co mnie wkurwia takie cos jebane arabskie smiecie i ich jebany Allah pedofil gowno zerca
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-09-14, 12:04 5
Pierdolony rasista w kolorze gówna . To już nie pierwszy tego typu filmik . Jakoś nie widać aby ludzie jasnej karnacji obili podobne rzeczy brązowoskórym .

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
nwonigers 2020-09-14, 12:05 38
0_rafiks_0 napisał/a:

I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.

i tak lewackie scierwo bedzie tak mowic"bo przeciez nie wszyscy sa tacy, bo swoi tez bija, " jebac lewakow oni mozgow nie maja.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-09-14, 12:22 26
nwonigers napisał/a:

i tak lewackie scierwo bedzie tak mowic"bo przeciez nie wszyscy sa tacy, bo swoi tez bija, " jebac lewakow oni mozgow nie maja.

Lewactwo to robactwo ! Mózgi wyprane i odwirowane , papka jak rzygi menela nic się z tym zrobić nie da żadne fakty ,dowody, przykłady, mądre książki (Orwell) , powoływanie się na historię nie jest wstanie oczadzonych lewactwem wyrwać z ich utopi . A najgorsze jest że skurwysyny swą głupotą zarażają i często na wysokie stanowiska się dostają . Ale to chyba tylko dlatego że na duraczeniu lewacką utopijną i lukratywna ideologią ciemnego ludu można zbić największy kapitał polityczny. Przykładem jest Gomułkowsko-komunistyczny pierdolony PIS do utylizacji. PO zresztą też.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
ruddie 2020-09-14, 13:23 7
pewnie ta panienka dwa lata temu stała z napisem w serduszkach refiudziłelkams - chcieli, to mają - niech ich dzicz tłucze, to może część zmądrzeje
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-09-14, 13:25 2
Bez obawy chłopaki (tylko się cieszyć z takich akcji) te bezmózgi kręcą sobie bata na siebie ... zaraz powstanie stereotyp czarny = " potencjalne kłopoty"
Zgłoś
hokun121 2020-09-14, 13:30 3
0_rafiks_0 napisał/a:

No ale przyznać trzeba siadło w chuj.
Zgłoś
Konkubinadenata 2020-09-14, 13:32 2
A tutaj piękną karą była by deportacja do kraju przodków. Przez resztę życia rozmyślałby co stracił...
Zgłoś
syngaja 2020-09-14, 13:44
poprawność polityczna musi być. Bo jak nie to ustawę na was mamy już.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów