📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wyjątkowa będzie jesień tego roku . Nawet słychać podniecenie i radość u małp.
Bardzo fajna zabawa śniadych gości, mam nadzieję że LGBT też będzie sie w to biernie bawić...
I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.
Zmuszony został przez kolor swojej gównianej skóry do takiego zachowania
Pierdolony rasista w kolorze gówna . To już nie pierwszy tego typu filmik . Jakoś nie widać aby ludzie jasnej karnacji obili podobne rzeczy brązowoskórym .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
I niech jakas lewacka kurwa powie mi, ze trzeba tym skurwysynowom pomagac i przygarnac to stado brudasow do Europy.
i tak lewackie scierwo bedzie tak mowic"bo przeciez nie wszyscy sa tacy, bo swoi tez bija, " jebac lewakow oni mozgow nie maja.
nwonigers napisał/a:
i tak lewackie scierwo bedzie tak mowic"bo przeciez nie wszyscy sa tacy, bo swoi tez bija, " jebac lewakow oni mozgow nie maja.
Lewactwo to robactwo ! Mózgi wyprane i odwirowane , papka jak rzygi menela nic się z tym zrobić nie da żadne fakty ,dowody, przykłady, mądre książki (Orwell) , powoływanie się na historię nie jest wstanie oczadzonych lewactwem wyrwać z ich utopi . A najgorsze jest że skurwysyny swą głupotą zarażają i często na wysokie stanowiska się dostają . Ale to chyba tylko dlatego że na duraczeniu lewacką utopijną i lukratywna ideologią ciemnego ludu można zbić największy kapitał polityczny. Przykładem jest Gomułkowsko-komunistyczny pierdolony PIS do utylizacji. PO zresztą też.
Bez obawy chłopaki (tylko się cieszyć z takich akcji) te bezmózgi kręcą sobie bata na siebie ... zaraz powstanie stereotyp czarny = " potencjalne kłopoty"
0_rafiks_0 napisał/a:
No ale przyznać trzeba siadło w chuj.
A tutaj piękną karą była by deportacja do kraju przodków. Przez resztę życia rozmyślałby co stracił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów