📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do pieca z nim,
Obowiązek dokształcania. Hehehehe. Ale bym mu zajebał w twarz. Podobno jego matka się puszczała za młodu. Takie info po wsi krąży.
Jaki skurwysyn! Do odstrzału takich zjebów!
Kurwa mnie strzeli zaraz... I armię takich łysych chujów utrzymujemy w tym kraju. W systemie feudalnym płaciło się dziesięcinę panu za ochronę i sytuacja była jasna. Najgorsze jest to, że takie łyse chuje są święcie przekonane o swojej misji i roli w państwie. Chyba Reagan kiedyś powiedział, że najgorszą rzeczą jaką można w życiu usłyszeć jest "Jestem urzędnikiem i jestem tutaj, żeby ci pomóc".
Kurwa, znowu mi ciśnienie podskoczyło...
Kurwa, znowu mi ciśnienie podskoczyło...
Tak zachowuje się tylko ktoś, kto ma coś na sumieniu i do ukrycia.
dobrze chlp gada niech zlozo wniosek ochlono i sie dowiedza, a niby czemu ma im mowic bo wy tak sadzicie z wami do pieca
Zajebisty jest!
A wszyscy @up jesteście ignorantami. Tak brzydko o nim piszecie a przecież oni NARAŻAJĄ ŻYCIE parkując samochód i do tego nikt im za to nie płaci!
A wszyscy @up jesteście ignorantami. Tak brzydko o nim piszecie a przecież oni NARAŻAJĄ ŻYCIE parkując samochód i do tego nikt im za to nie płaci!
Kurwa żyd jak się patrzy. Dziwicie się ,że żyd tak kryje na co trwoni publiczne pieniądze?
Banda idiotów a nie dziennikarzy napisac 100 wniosków nie podajac podstawy prawnej ktora lysego oszołoma zmusi do jasnej odpowiedzi , krece sie po urzedach i wiem jak to wyglada , urzednicy maja obowiazek jezdzic na szkolenia (nie zawsze maja na to ochotę ) co innego delegacje na dozynki itp z tym powinno sie walczyc
Koleś pierdoli takie głupoty, że w 2:45 wyłączyłem. Nie wiem w jak patologicznej rodzinie trzeba się wychować żeby być takim intelektualnym zjebem.
Wy wszyscy jesteście opętani i szaleni ;D
Leć na główną opętany skurwysynu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów