Jim Jefferies w pełnej formie... (oprócz fragmentu o Noe, reszty skeczy raczej nie było w innych jego występach, a niektóre są naprawdę mistrzowskie)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oczami30latki napisał/a:
polecę klasykiem
youtube.com/watch?v=GzwPsAqHMa8
Yyyy..., a tak poza zbieżnością imion tych komików, to co niby ma to wspólnego z tym występem???
ASAKKU napisał/a:
Yyyy..., a tak poza zbieżnością imion tych komików, to co niby ma to wspólnego z tym występem???
nic
czy wszystko musi mieć sens
po prostu mi się przypomniało ....
Ale dno, co drugie słowo to "fucking, fuck", występ dla Amerykanów o ograniczonym ilorazie inteligencji, a także zwykłych debili, którzy lubią tak beznadziejnie niski poziom.
@proximat3 nie zesraj sie jajkami nikt Ci nie kaze ogladac przeciez, przewijaj dalej albo znajdz sobie komika na swoim poziomie (pewnie smieszne tylko dla takich ludzi z wyzszych sfer, bulke przez bibulke a Jan, tudziez Albert podcieraja Ci dupe, zebys sobie palca nie pobrudzil/a)
Jest zajebisty, jak ktos nie widzial to niech tez zobaczy "Alcoholocaust" ,jedyny od wielu lat komik lub kabareciarz ,przy ktorym sie zasmialem.
o kurwa, teraz to żałuję, że to obejrzałem do końca..
zajeb isty, ten sam typ poczucia humoru jak mój własny. Szkoda, że malo jest takich osob.
Proxmat3 napisał/a:
Ale dno, co drugie słowo to "fucking, fuck", występ dla Amerykanów o ograniczonym ilorazie inteligencji, a także zwykłych debili, którzy lubią tak beznadziejnie niski poziom.
Nie mam pojęcia co to ma wspólnego z Amerykanami. Nie śmiej się z ich poziomu inteligencji, jeżeli nie potrafisz odróżnić Amerykanina od Australijczyka ciemnoto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów