przy 15:25 zmarlem ze smiechu
przy 15:25 zmarlem ze smiechu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwin to totalna hipokryzja pod tym względem, bo z jednej strony zasłania się Biblią i mówi o Chrystusie Królu i tradycjach, żeby chwilę potem życzyć śmierci Barosso i opluwać gejów. Tfu.
ŻADNA partia prawicowa pochodząca z Unii nie ma problemu z gejami. Ba! Większość tych partii interesuje tylko i wyłącznie imigracja.
Bo KNP to banda zjebów i hipokrytów.
Mówię to Ja. Jedyny i sprawiedliwy. A imię me to Dust Devil.
Bo KNP to banda zjebów i hipokrytów. Z tego co kojarzę, Bóg na samym początku podkreślał, że kocha wszystkich jednakowo, a dopiero gdzieś potem wspomina ukradniem o 'ohydzie w oczach Boskich'... to było zaraz po tej słynnej przypowieści o Onanie...
Kurwin to totalna hipokryzja pod tym względem, bo z jednej strony zasłania się Biblią i mówi o Chrystusie Królu i tradycjach, żeby chwilę potem życzyć śmierci Barosso i opluwać gejów. Tfu.
ŻADNA partia prawicowa pochodząca z Unii nie ma problemu z gejami. Ba! Większość tych partii interesuje tylko i wyłącznie imigracja.
ALe nie w polsce. Tu bedzie globalny moralny i religijny smolensk. Plus nacpaa methem licealna mlodziez bita w dziecinstwie pod blokiem glosujaca na JKM.
Chcialbym, aby kazdy uzytkownik musial obowiazkowo podawac adres w profilu, aby mozna bylo mu najebac.
Chcialbym, aby kazdy uzytkownik musial obowiazkowo podawac adres w profilu, aby mozna bylo mu najebac.
I tu się twoje lewactwo ujawniło. Już byś chciał nakładać obowiązki i pewnie zatrudnić sto tysięcy urzędników do sprawdzania czy adresy są prawdziwe.
Żebyś się przypadkiem na strzelaninę z rękoma gołymi nie wybrał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów