📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To ja nie chce wiedzieć jak się żegnają.
Afryka dzika.
Lord_Slizgacz napisał/a:
To ja nie chce wiedzieć jak się żegnają.
Nie żegnają się, bo to bezbożnicy
u mnie też taki jeden na rowerze popierdala ale z torbą glovo na plecach więc tragedii nie ma. Oni jak nie żyją w grupach i nie tworzą getta to jako tako niby ludzie, chociaż osobiście to wole żeby ich, a także innych u nas nie było ;d
Dostał wpierdol (oczywiście z partyzanta), bo miał spodnie założone normalnie, a nie krok w kolanach. Dlatego prawilny czarnuch dał mu nauczkę jak należy się nosić i zabrał mu pasek, żeby mu spodnie z dupy spadły.
P.S. Fajny "ziomek" kamerzysta, zamiast schować telefon do kieszeni i pomóc koledze, do drze japę i nagrywa jakby nigdy nic. Oczywiście obowiązkowe murzyńskie "DEEEEJM!" musiało się pojawić. Ja pierdolę
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
P.S. Fajny "ziomek" kamerzysta, zamiast schować telefon do kieszeni i pomóc koledze, do drze japę i nagrywa jakby nigdy nic. Oczywiście obowiązkowe murzyńskie "DEEEEJM!" musiało się pojawić. Ja pierdolę
czarne malpy tylko patrza, a jakby byl biały kazdy by pomogl obic i okraść. Pluje na te pawianie pomioty jebane
Za akuku!?
DJ NAIL przybił gwoździa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów