Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czyli przyjął sakrament
Huja tam przyjął. Wrobili go, bo to była promocja dla KK, że Jaruzel się przed śmiercią nawrócił. Wiem z bezpośredniego źródła.
A Urban pomijając jego gnidowatość, całkiem myślący typ. Nie dosyć, że się pięknie ustawił po okrągłymi stole, to się świetnie bawił potem i niczego mu nie zbywało. A, że mu potem już latało i powiewało, to uwagi miał celne, a humor całkiem przyjemny jak na standardy portalu, nawet się wpisywał w ramy.
Tu leży Urban Jerzy - pokój jego duszy, trumna się nie domyka bo wystają uszy.
Stare porzekadło jeszcze z mojego dzieciństwa. Bardzo późno ale ziściło się.
Obszczymurki, gimnazjalni koniobijcy, trzepacze podkołderni, nieletni pederaści i cwele. Nie jesteście godni, żeby jemu chorującemu za życia pampersa zmieniać.
No żesz kurwa. Mów gdzie cię znajdę
w końcu tę komunistyczną uszatą kurwę chuj strzelił...
Z reguły pierdolisz kocopoły, w związku z tym nie sądziłem że dam ci piwo za komentarz. Dzisiaj nadszedł ten wielki dzień, na zdrowie
Panowie dajcie spokój z tym że jak ktoś lubił Urbana to onuca itp. Jako że urodziłem się już w XXI wieku to sam o jego przeszłości wiem tyle co z książek, ale rzućcie kamieniem jeśli uważacie że tygodnik NIE nie miał ciętych ripost i nie rozjeżdżał różnych kompromitacji na polskiej scenie politycznej. Co do samego Urbana dokładnie jak z tygodnikiem: jedni nienawidzą za PRL, inni lubią za podejście do siebie i świata. A to że ktoś nie zna komuny nie oznacza że jest onucą
To co ty dzieciaku robisz na tym portalu??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów