Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kulawiec 2022-10-04, 2:34
Bul_od_bytu napisał/a:

czyli przyjął sakrament

Huja tam przyjął. Wrobili go, bo to była promocja dla KK, że Jaruzel się przed śmiercią nawrócił. Wiem z bezpośredniego źródła.

A Urban pomijając jego gnidowatość, całkiem myślący typ. Nie dosyć, że się pięknie ustawił po okrągłymi stole, to się świetnie bawił potem i niczego mu nie zbywało. A, że mu potem już latało i powiewało, to uwagi miał celne, a humor całkiem przyjemny jak na standardy portalu, nawet się wpisywał w ramy.
Zgłoś
k................8 2022-10-04, 6:56 4
Rutus napisał/a:

Tu leży Urban Jerzy - pokój jego duszy, trumna się nie domyka bo wystają uszy.

Stare porzekadło jeszcze z mojego dzieciństwa. Bardzo późno ale ziściło się.

Antoni79 napisał/a:

Obszczymurki, gimnazjalni koniobijcy, trzepacze podkołderni, nieletni pederaści i cwele. Nie jesteście godni, żeby jemu chorującemu za życia pampersa zmieniać.

No żesz kurwa. Mów gdzie cię znajdę
Zgłoś
olbrzym 2022-10-04, 12:22 1
Halman napisał/a:

w końcu tę komunistyczną uszatą kurwę chuj strzelił...

Z reguły pierdolisz kocopoły, w związku z tym nie sądziłem że dam ci piwo za komentarz. Dzisiaj nadszedł ten wielki dzień, na zdrowie
Zgłoś
ellsworth 2022-10-04, 20:49 3
xPaJaCx napisał/a:

Panowie dajcie spokój z tym że jak ktoś lubił Urbana to onuca itp. Jako że urodziłem się już w XXI wieku to sam o jego przeszłości wiem tyle co z książek, ale rzućcie kamieniem jeśli uważacie że tygodnik NIE nie miał ciętych ripost i nie rozjeżdżał różnych kompromitacji na polskiej scenie politycznej. Co do samego Urbana dokładnie jak z tygodnikiem: jedni nienawidzą za PRL, inni lubią za podejście do siebie i świata. A to że ktoś nie zna komuny nie oznacza że jest onucą

To co ty dzieciaku robisz na tym portalu??
Zgłoś
hackme 2022-10-05, 13:11
Tu spoczywa Urban Jerzy
Pokój jego duszy
Trumna mu się nie domyka
Bo wystają uszy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów