-Kto tam?
-Na pewno nie Jerzy Urban.
Franciszek nie pierdoli się w tańcu
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYKurde jak czytam te komantarze na sadisticu i innych portalach: żyd, komunista, ruski agent, onuca , ukrainiec - wszyscy godni nienawiści i najwyższej pogardy. Polacy kochają nienawidzić. Jakby Polakowi przyszło żyć w jakimś utopijnym świecie to by w p*zdu umarł z braku kogoś do nienawidzenia. Ja tam Urbana lubiłem - był inteligentny z poczuciem humoru i pie**olił to co o nim inni myślą. I na j***nym kk poznał się na długo zanim to stało się modne.
Kurde jak czytam te komantarze na sadisticu i innych portalach: żyd, komunista, ruski agent, onuca , ukrainiec - wszyscy godni nienawiści i najwyższej pogardy. Polacy kochają nienawidzić. Jakby Polakowi przyszło żyć w jakimś utopijnym świecie to by w pizdu umarł z braku kogoś do nienawidzenia. Ja tam Urbana lubiłem - był inteligentny z poczuciem humoru i pierdolił to co o nim inni myślą. I na jebanym kk poznał się na długo zanim to stało się modne.