yaiba napisał/a:
Z całą pogardą jaką mam do Ruskich muszę stwierdzić, że aby im ubliżyć to i tak warto mieć jakąś wiedzę na ich temat a pisząc o prawie mongolskich rysach twarzy muszę ci przyznać że tej wiedzy nie masz za grosz. A to błąd. Swojego wroga warto znać!
akurat ruskie już prawie czysto rasowe nie są , Na dodatek rozjebani są od wschodu po zachód co chyba wyraźnie widać na mapie.
i pomimo podbicia wielu państw i ich że tak to ujme wchłonięciu pod jedno wielkie gówno-premium gdzie jest tylko większa bieda.
W skutek czego nacje i państwa zaczęły sie mieszać etnicznie, tych takich jako tako rusków to jeszcze od strony europy poznasz..
Im dalej w głąb tym masz więcej mieszańców mongolsko podobnych. i ta grupa bo pewnie masz na myśli wschodniosłowiańskie pokolenie już pomału leci w kompletne zatracenie a woja i gruzowanie własnych ludzi ten precedens przyspiesza.
Od pewnego czasu nawet religii czyli swojej cerkwi sie wyzbyli i większość rusków przeszła na Islam a było z racji tej też sporo filmików jak i w tym kacapskie mięso (czytać imitacje żołnierzy) przyjmowali masowo allaha do swojego serca xDDDDDD
I pomimo że są palcem na mapie jako wielka rasija to między ludźmi sie tam ostro nie lubią w pewnych dzielnicach nadal są srogie etniczne bójki..
Żeby było ci to łatwiej rozumieć to jakby nasze Ślązaki miały by sie nawalać z góralami niczym pat dresiarze z przeciwnych klubów.
Ale ogólnie rzecz ujmując jak już pisałem ten czysto etniczny rusek już został prawie niżem we własnym kraju.
Edit.
Bo ludźmi bez tożsamości i historii łatwiej manipulować a jak są jeszcze wiecznie upici chociaż trzeźwy rusek to taki oksymoron to takim bydłem łatwiej sie rządzi.. u nich nie tyle co rządzi co jawnie pomiata niczym wyzwolone kobiety u Mahomeda jak ktoś załapał aluzje.