18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

W obwodzie swierdłowskim w wyniku konfliktu słownego w kawiarni na oczach gości zginął mężczyzna

Zabójca siedem razy dźgnął swojego towarzysza picia. Następnie spokojnie opuścił bar, kopiąc na pożegnanie swoją ofiarę, która upadła na podłogę.

Mężczyzny nie udało się uratować, przestępcę zatrzymano.
Zgłoś
Teddyboys91 Wczoraj 18:36
Stawiam że na front nie chciał pójść
Zgłoś
bercisko Wczoraj 18:45 25
Babeczka piwa wzięła. W końcu zapłacone
Zgłoś
PabloSkills Wczoraj 19:02 4
Alkohol zabija.
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 19:27 11
bercisko napisał/a:

Babeczka piwa wzięła. W końcu zapłacone

To oczywiste, że w Rosji flaszka przedstawia większa wartość niż ludzkie życie. Taki mają klimat..
Zgłoś
Quassar Wczoraj 19:30 16
PabloSkills napisał/a:

Alkohol zabija.

ojj cała obsrana srasija powinna mieć RIP patrząc na ich stan to tam dziecka pasywnie upite wódką sie rodzą..
Stąd też takie prawie żę mongolskie rysy twarzy przypominające jak by ciało próbowało znaleźć namiastkę pozostałości po rozumie, ale nic nie znajdzie bo go tam nigdy nie było... o to co ci cała historia.
Zgłoś
Prosty Wczoraj 19:51
Ale magikowi odjebalo ludzi dźga .

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
yaiba Wczoraj 20:02
Quassar napisał/a:

ojj cała obsrana srasija powinna mieć RIP patrząc na ich stan to tam dziecka pasywnie upite wódką sie rodzą..
Stąd też takie prawie żę mongolskie rysy twarzy przypominające jak by ciało próbowało znaleźć namiastkę pozostałości po rozumie, ale nic nie znajdzie bo go tam nigdy nie było... o to co ci cała historia.

Z całą pogardą jaką mam do Ruskich muszę stwierdzić, że aby im ubliżyć to i tak warto mieć jakąś wiedzę na ich temat a pisząc o prawie mongolskich rysach twarzy muszę ci przyznać że tej wiedzy nie masz za grosz. A to błąd. Swojego wroga warto znać!

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
Borsukas Wczoraj 20:05 3
Tak po koleżeńsku
Zgłoś
Jacek86s Wczoraj 20:06 1
Prosty napisał/a:

Ale magikowi odjebalo ludzi dźga .

Mam dobrą radę przyjacielu... Otwórz okno i leć szukać magika.
Zgłoś
LPCrooks Wczoraj 20:18
GeorgeHarvey1 napisał/a:

przestępcę zatrzymano

I cyk na front jako ochotnik.
Zgłoś
Gieros35 Wczoraj 20:23 4
Miał spóźnione odruchy, pierwszych paru dziabnięć w ogóle nie poczuł, siedział i dumał
Zgłoś
Prosty Wczoraj 20:31 2
Jacek86s napisał/a:

Mam dobrą radę przyjacielu... Otwórz okno i leć szukać magika.

Wyjmij kij z dupy , moja rada dla ciebie ^^ I nie szukaj przyjaciół po internecie xD

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Quassar Wczoraj 20:46 3
yaiba napisał/a:

Z całą pogardą jaką mam do Ruskich muszę stwierdzić, że aby im ubliżyć to i tak warto mieć jakąś wiedzę na ich temat a pisząc o prawie mongolskich rysach twarzy muszę ci przyznać że tej wiedzy nie masz za grosz. A to błąd. Swojego wroga warto znać!

akurat ruskie już prawie czysto rasowe nie są , Na dodatek rozjebani są od wschodu po zachód co chyba wyraźnie widać na mapie.

i pomimo podbicia wielu państw i ich że tak to ujme wchłonięciu pod jedno wielkie gówno-premium gdzie jest tylko większa bieda.
W skutek czego nacje i państwa zaczęły sie mieszać etnicznie, tych takich jako tako rusków to jeszcze od strony europy poznasz..
Im dalej w głąb tym masz więcej mieszańców mongolsko podobnych. i ta grupa bo pewnie masz na myśli wschodniosłowiańskie pokolenie już pomału leci w kompletne zatracenie a woja i gruzowanie własnych ludzi ten precedens przyspiesza.

Od pewnego czasu nawet religii czyli swojej cerkwi sie wyzbyli i większość rusków przeszła na Islam a było z racji tej też sporo filmików jak i w tym kacapskie mięso (czytać imitacje żołnierzy) przyjmowali masowo allaha do swojego serca xDDDDDD

I pomimo że są palcem na mapie jako wielka rasija to między ludźmi sie tam ostro nie lubią w pewnych dzielnicach nadal są srogie etniczne bójki..

Żeby było ci to łatwiej rozumieć to jakby nasze Ślązaki miały by sie nawalać z góralami niczym pat dresiarze z przeciwnych klubów.
Ale ogólnie rzecz ujmując jak już pisałem ten czysto etniczny rusek już został prawie niżem we własnym kraju.

Edit.

Bo ludźmi bez tożsamości i historii łatwiej manipulować a jak są jeszcze wiecznie upici chociaż trzeźwy rusek to taki oksymoron to takim bydłem łatwiej sie rządzi.. u nich nie tyle co rządzi co jawnie pomiata niczym wyzwolone kobiety u Mahomeda jak ktoś załapał aluzje.
Zgłoś
72aweM Wczoraj 21:21 1
Faktycznie siedem, liczyłem. Juz myślałem że koloryzowane
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów