📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szydera w komuchowskim stylu, a komuchowski styl bardziej pasuje do Komorowskiego (w końcu wącha się z Jaruzelem itp). Do Kaczorka pasuje śmianie się z zoofilii raczej.
a ja sobie powieszę zdjęcie jarka na ścianie i w przyszłych wyborach będę na niego głosował ot co! Bo to musi być fajny gość tylko musi ukrywać swoje prawdziwe oblicze przed milionami które go słuchają no zobaczcie przecież nawet piosenkę o nim napisali "Jarek, Jarek przyjaciół ma wielu..."
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!
modżyn w stopniu nigger
Nie wiem czemu wy sie tak czepiacie tego kaczora nie rządzi juz od 3 lat i smiem twierdzic ze juz do wlady nigdy nie dojdzie dajcie sobie na luz ok ?
@jedkerro
Kaczyński to tylko czubek góry lodowej. Najlepiej, żeby rosja zrzuciła bombę na ten cały jebany sejm, a nie tylko pojedyncze samoloty rozpierdalała.
Kaczyński to tylko czubek góry lodowej. Najlepiej, żeby rosja zrzuciła bombę na ten cały jebany sejm, a nie tylko pojedyncze samoloty rozpierdalała.
Ja znam głos tego zioma co tak gadał... toż to jakiś koleś, któremu buli tvn za współpracę z majewskim, w np. pseudoogłoszeniu wyborczym ąckiego można ten wokal usłyszeć..
Przewijają się tylko znaczki TVNu i Polsatu, nie dziwi mnie to ;]
Kamyk5011 napisał/a:
Precz z, z...
właściwie to nie wiem z kim precz
to precz z tobą = spierdalaj
Precz z preczem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów