Materiał z telewizji
od teraz każdy ćpun będzie ją trzymał wtakim pudełki. Zaczne sprzedawać pusta atrapy na allegro
Legalne 5 gietów suszu przy sobie na użytek własny? Jakby reszta autobusu chciała zajarać razem z nami na wszelki wypadek?
typie poprawilem szybko pisze gram duzo w cs'a (stad nawyk zeby nie patrzec co napisalem przed wyslaniem potem edytuje jak mnie cos w oczy razi )pisze sdzybko nie patrze na bledy spoko rozumiem twoj sposob mysleniaKurwa człowieku włącz sobie chociaż podkreślanie błędów czy cokolwiek "wywyrzasz"
Sorki, ale smiechłam, kiedy przeczytałam o tym lataniu z balkonu
Tylko ktoś, kto nie jarał, może powiedzieć coś takiego.
Zapal sobie, poznaj jak to jest, a później oceniaj. Kiedyś myślałam podobnie jak Ty. Dziś śmieje się sama z siebie.
Trzeba też pamiętać, że niektóre zjeby dodają różnych śmieci do zioła, żeby szybciej kwitły i miały większe topy. Słyszałam nawet o posypywaniu talkiem, żeby topy wyglądały na obsypane kryształem.
Trzeba też pamiętać, że niektóre zjeby dodają różnych śmieci do zioła, żeby szybciej kwitły i miały większe topy. Słyszałam nawet o posypywaniu talkiem, żeby topy wyglądały na obsypane kryształem.
lubią sobie autem pojeździć.
cukier z woda spryskiwaczem (wiecej waza topy potem), kukurydza mowilo sie an to orange nawet zeby lepiej kopalo byl taki preparat na muchy topy sie czarniejsze robily oj malo wiesz jeszcze ale dobrze kminisz TYLKO DOBRE GEESYY
Pisałem o głupich porównaniach wiec głupiego porównania użyłem, a nie od dzisiaj wiadomo, że upalone gówniarze lubią sobie autem pojeździć.
Nigdzie nie pisałem, że nigdy nie paliłem.
O kurwa jakie logiczne porównanie odpowiem ci na twoim poziomie:
Lepiej po pracy wypić jedno piwko, niż tak się ujarać, żeby iść polatać z balkonu.
Serio, ale ci co regularnie jarają swoją logiką, tylko przekonują mnie nadal o spadku IQ od ciągłego palenia...
wiesz co jest glownym problemem a to ze ludzie ktorzy nie maja bladego pojecia uwazaja ze wiedza najwiecej, nigdy niejarales bo jestes leb i frajer dlatego nikt z toba nawet nie chce spedzac czasu przyglupie