Materiał z telewizji
od teraz każdy ćpun będzie ją trzymał wtakim pudełki. Zaczne sprzedawać pusta atrapy na allegro
od teraz każdy ćpun będzie ją trzymał wtakim pudełki. Zaczne sprzedawać pusta atrapy na allegro
A do mnie się dopierdalają sugerując analfabetyzm.....
Co dajesz, to wraca;-), do mnie też dopierdalales się o ortografię
Kiedy kórwa?? Nie pamiętam.
No i nie wiesz o jakie słowo do mnie się dojebano
I ten gamoń na końcu "Ja nie jestem za legalizacja, bo marihuana to po prostu narkotyk". I takie tępaki są w sejmie... Narkotyk to nazwa substancji chemicznej, która jest nielegalna. Za czasów prohibicji w USA alkohol tez kwalifikował się do "narkotyków" bo był kurwa nielegalny. A wiec innymi słowy tępak z PISu mówi "Nie jestem za legalizacja, bo marihuana jest nielegalna"
Nie oceniaj kazdego swoja miara kiedys tez tak mialem hjak iodstawilem wsyzstko, fajki alko etc. mowie boze jak oni sie po tym zachowuja, jak ja tego wczesniej nie widzialem, ale te szlugi jebia otworz okno stary troche pozylem i znam jedna odpowiedz:
wszystko jest dla kazdego ale z glowa i umiarem a ze ktos po pracy chce sie zajebac pierdolic glup[oty bo chce zapomniec na chiwle jak go ta praca u janusz wkurwia za grosze to kurwa gorszy ehh musisz inacze j na to spojrzec
No widać jak ci pomogła ta twoja konopia pisać nawet nie możesz ciekawe jak mówisz
........
4 kszaki wystarczą. Ale jak bedzie obrót, to trzeba jakieś pkd wywysleć nowe? Hahaha. I podatek od obrotu? Skarb panstwa zarobi. I my wszyscy. A resztę gonić. Tych co twarde mają. A wladza uspokoi lud zielskiem.
Ps. Nigdy nie jaralem. Po prostu pragmatyk