18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
~_Yarko_ 2019-08-14, 15:09 10
Gdyby kamerzysta był na poziomie, to by się wyjebał ku radości oglądających.
Zgłoś
Halman 2019-08-14, 16:24
no ja tak nie potrafię...
Zgłoś
Salieri16000 2019-08-14, 17:26
Leć na główną!
Zgłoś
AdamBrown 2019-08-14, 18:54 32
został kamerzystą, bo jego osobisty couch mu powiedział " wyjdź ze strefy komfortu, przestań biegać bez celu" no wiec biega z kamerą.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
evilz 2019-08-14, 20:19 1
Ale dzik
Zgłoś
edmund 2019-08-14, 20:28
chyba operator idioci powyżej, bo kamera jest na wózku i na specjalnych szynach
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-08-14, 20:39
edmund napisał/a:

chyba operator idioci powyżej, bo kamera jest na wózku i na specjalnych szynach

Jebnij się w łeb. Kamera to urzadzenie rejestrujące lub ewentualnie przekazujace obraz do rejestratora. . Może byc mocowana na flycamie (jak w tym filmie), wysiegniku, wózku, albo trzymana w ręce.
Zgłoś
WoblerPN 2019-08-14, 20:52 2
Zapierdala jak cygan po socjal
Zgłoś
banana12462541 2019-08-14, 22:16 4
WoblerPN napisał/a:

Zapierdala jak cygan po socjal

Cygany kradną, kurwa zapamietaj to sobie. K R kurwa ADNĄ
Zgłoś
edmund 2019-08-15, 6:18 1
Misiek_KRK napisał/a:

Jebnij się w łeb. Kamera to urzadzenie rejestrujące lub ewentualnie przekazujace obraz do rejestratora. . Może byc mocowana na flycamie (jak w tym filmie), wysiegniku, wózku, albo trzymana w ręce.

a co ja baranie napisałem, widzę że się pochlało i rozum gdzieś odjechał
Zgłoś
SuchyHarry 2019-08-15, 8:50
Połączył pracę z pasją

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Preatorius 2019-08-16, 2:55
Gadacie głupoty, kamerzystów po prostu nie sprawdzają antydopingowo >.>'
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów