Ktoś tu się minął z powołaniem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Ktoś tu się minął z powołaniem
Gdyby kamerzysta był na poziomie, to by się wyjebał ku radości oglądających.
Leć na główną!
został kamerzystą, bo jego osobisty couch mu powiedział " wyjdź ze strefy komfortu, przestań biegać bez celu" no wiec biega z kamerą.
Hugo Dionizy Steinhaus
chyba operator idioci powyżej, bo kamera jest na wózku i na specjalnych szynach
Jebnij się w łeb. Kamera to urzadzenie rejestrujące lub ewentualnie przekazujace obraz do rejestratora. . Może byc mocowana na flycamie (jak w tym filmie), wysiegniku, wózku, albo trzymana w ręce.
WoblerPN napisał/a:
Zapierdala jak cygan po socjal
Cygany kradną, kurwa zapamietaj to sobie. K R kurwa ADNĄ
Misiek_KRK napisał/a:
Jebnij się w łeb. Kamera to urzadzenie rejestrujące lub ewentualnie przekazujace obraz do rejestratora. . Może byc mocowana na flycamie (jak w tym filmie), wysiegniku, wózku, albo trzymana w ręce.
a co ja baranie napisałem, widzę że się pochlało i rozum gdzieś odjechał
Połączył pracę z pasją
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów