Napadzik się nie udał kolumbijskim rabusiom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
czy u nas też tak nie może być najpierw lud ulicy wyda wyrok a potem pan policjant ładnie go aresztuje
Piąty grosik dla policji, cóż...
Żyjemy bezpieczniej
Wypił litra i stoi
Taki to mój podopieczny.
Żyjemy bezpieczniej
Wypił litra i stoi
Taki to mój podopieczny.
leonidkacap napisał/a:
czy u nas też tak nie może być najpierw lud ulicy wyda wyrok a potem pan policjant ładnie go aresztuje
Jaką miałbyś pewność, że okrzyk "Złodziej!" Nie był skierowany do kogoś, kto złodziejem nie jest, tylko ma zatarg z tym co krzyknął? Wyobraź sobie, że to ciebie by oskarżył ktoś o złodziejstwo czy gwałt, no i gawiedź już szykuje opony.
leonidkacap napisał/a:
Tutaj to raczej plastikowy worek i do piachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów