"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."Durczok podczas wywiadu zjebał premierzycę Kopacz jak burą sukę to zrobili mu molestowanie, zoofilie. Witamy w Polsce
a ja słyszałem, że Durczok był przeciwko wysyłaniu wojska na Ukrainę, pewnie to dlatego...
W grudniu byłem w Szwajcarii na desce na dużym wyjeździe i Prokop pytał się mnie o czy mam sprzedać koks z 4 razy, chodził naszprycowany jak dzida przez 6 dni...
Podwójne standardy macie wszyscy pseudo gwiazdorzy TV, a jak się za waszą dupę zabierają to już płacz, że to wasze życie prywatne....
@Murzyn9111 Wypłynęła afera o tym jak to Durczok molestował kobitki w TVN'ie. Oczywiście mało kto zwrócił uwagę na to, że stało się to po tym jak najechał na żywo na premier Kopacz w związku z strajkami górników. No i nagle zaczęły się pojawiać coraz to kolejne osoby, które to były wykorzystywane przez Durczoka w redakcji. Normalnie bym mu współczuł ale chuj przez lata robił to samo, oczerniał innych niewygodnych dla rządzącego reżimu i w rekompensacie dostał od nich to samo.
Widzę kwalifikacje do zespołu maciarewicza! SpiseQ!!!
A pamiętacie jak towarzyszka stokrotka (olejnik - jak jesteście niekumaci) pojechała tuskowi po akcji we wprost?
Jakoś ani nie zaczęła molestować, ani inaczej rozrabiać, zatem wasza teoria jest co najmniej wątpliwa - żeby nie powiedzieć wprost, że jest gimbusiarskim pierdoleniem.
I dzięki takiej świadomości politycznej, mamy takich polityków jakich mamy - gratz
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.@Murzyn9111 Wypłynęła afera o tym jak to Durczok molestował kobitki w TVN'ie. Oczywiście mało kto zwrócił uwagę na to, że stało się to po tym jak najechał na żywo na premier Kopacz w związku z strajkami górników. No i nagle zaczęły się pojawiać coraz to kolejne osoby, które to były wykorzystywane przez Durczoka w redakcji. Normalnie bym mu współczuł ale chuj przez lata robił to samo, oczerniał innych niewygodnych dla rządzącego reżimu i w rekompensacie dostał od nich to samo.
Dziekuje serdecznie i pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów