📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Brawo!Brawo dla obslugi hotelowej za swietna reklame obiektu! A juz miałem na itace wakacje w pewnym osrodku a tymczasem manaus zaczyna mi sie jawic jako wymarzona destynacja dla letniego wypoczynku. Mam nadzieje ze sniadani majo w cenie!
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow napisał/a:
dziękuję Boże że urodziłem sie w Polsce
Powinieneś dziękować, że nie urodziłeś się złodziejem. Albo fanem PISuiPO. Dla adminów pisuipo to jest taki bidet produkowany z gówna w krajach trzeciego świata. Mam nadzieje, że nie będzie który taki mądry i polityki nie będzie tu szukać.
ale mu morde ( brode ) zajebiscie rozcial!
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Powinieneś dziękować, że nie urodziłeś się złodziejem. Albo fanem PISuiPO. Dla adminów pisuipo to jest taki bidet produkowany z gówna w krajach trzeciego świata. Mam nadzieje, że nie będzie który taki mądry i polityki nie będzie tu szukać.
Właśnie znalazłem głupka, który szuka polityki
Pedofili powinno się tak w Europie napierdalać
Jebac_pedalarzy napisał/a:
Pedofili powinno się tak w Europie napierdalać
W Polsce to prędzej przeniosą na inną parafię
turor napisał/a:
Ja też bym wolał, żebyś się tam urodził.
ja bym wolał abys w przyszlym zyciu w pakistanie
leją jakiegos goscia nie wiadomo za co a poloki robaki sie cieszą bo jak zwykle wierzą w kazdy opis pod gowno materiałem. Dzikusy z sredniowiecznymi metodami tak chłopa napierdalac... dobrze ze od obu ameryk i tych dzikusów oddziela nas atlantyk
Prostokątna dziura w ścianie to jeszcze nie okno - a skąd wiesz, czy nie planował w tym miejscu drzwi?
Black_Hole napisał/a:
ja bym wolał abys w przyszlym zyciu w pakistanie
leją jakiegos goscia nie wiadomo za co a poloki robaki sie cieszą bo jak zwykle wierzą w kazdy opis pod gowno materiałem. Dzikusy z sredniowiecznymi metodami tak chłopa napierdalac... dobrze ze od obu ameryk i tych dzikusów oddziela nas atlantyk
Mamy pojazd po Polakach bo to przecież obciach, mamy też radość i dumę, że jednak mieszkamy w miejscu oddalonym od prezentowanego na filmie,m.
Nie no spoko merytoryczna wcale się nie zaprzeczająca wypowiedź.
I to nazywa się resocjalizacja - jestem pewien że nie popełni tego samego błędu a może nawet skuma że warto popracować uczciwie niż wyglądać jak baba ukrów w okresie godowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów