📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny rytuał przejścia , tym razem przez okno ,piwko
Konkretny wpierdol, kości połamane.
eeee tam do wesela się zagoi
z resztą i tak żadna takiego z wybitymi nerkami nie będzie chciała
z resztą i tak żadna takiego z wybitymi nerkami nie będzie chciała
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow napisał/a:
dziękuję Boże że urodziłem sie w Polsce
ja bym wolał w Szwajcarii
Raj dla oczu i uszu
czy to taki amok że pierdola takie niedogodności?
jbc_PO_lewakowTVNNiemcow napisał/a:
dziękuję Boże że urodziłem sie w Polsce
Gość za darmo wpierdol nie dostał.
Natomiast twoja wypowiedź sugeruje że gdybyś urodził się "tam" to za swoje poczynania otrzymałbyś sromotny wpierdol, zaś dzięki narodzinom w kraju nad Wisłą jesteś chroniony konwencjami.
Masz kurwa do siebie dystans no piwo za coming out.
Przemiłe widowisko ja się pytam co z takim człowiekiem się potem dzieje bo nikt mi nie powie ze może liczyć na jakąkolwiek pomoc medyczna czy inna jeśli go nawet nie połamali to organy wewnętrzne to jedna galareta pewnie zdechnie po kilkudniowej agoni w wymiocinach swoich "organow" i krwiomoczu, z tego co widać to jakieś porachunki bezdomnych pewnie za darmo nie dostał zajebał komuś klapki czy plastikowy widelec s może zajął czyiś kwadrat huj go wie wpierdol faktycznie konkretny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów