📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
niesłusznie:
bezprawnie, bez powodu, bezpodstawnie, bezzasadnie, niesprawiedliwie
i bardzo kurwa dobrze! nie chcialo sie przejsc kawaleczek to teraz niech maja skurwysyny! przyjedzie pod supermarket inwalida z podnosnikiem w samochodzie i nie bedzie mogl znalezc wystarczajaco duzego miejsca zeby wyjsc z auta albo bedzie musial prosic kogos o pomoc w zaciagnieciu toreb do samochodu bo ma zaparkowany na samym koncu bo jakis frajer na cwaniaka sobie postawil pod samym wejsciem mimo ze nozki zdrowe. i to kurwa oburzenie z ich strony. tfu kurwa nie o taka zagramanice walczylem
Ten w koszulce UFC jaki groźny Dobrze tak idiotom.
jak mnie wkuriwają kurwy na parkingu dla niepełnosprawnych i chuj mnie obchodz, że nie ma miejca parkingowego. To sie kurwa czeka. Najbardziej uwielbiam gdy stoi jakiś merc lub najnowsza "be em ka"
Żaden z tych przysłówków nie pasuje do sytuacji przedstawionej na filmiku.
@Miles87 to ile powinni dostać za swoje bezmózgowie Ci którzy parkują na miejscach dla niepełnosprawnych według Ciebie? Złamanie karku z zerwaniem rdzenia kręgowego? Tak żeby sprawiedliwie było, będą wtedy mogli tam zaparkować legalnie
Miles87@
Ciebie popierdoliło 13-latku?
Ciebie popierdoliło 13-latku?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów