Wyrok wydany przez fawelowy trybunał sprawiedliwości, wymierzają stojący na straży prawa i porządku na dzielnicy - dilerzy narkotykowi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa jebana
Lepiej jak to sąd rozstrzyga, nigdy nie wiadomo czy baba prawde mówi a narko sądy mają zawsze jedną swoją prawdę.
Jak to dobrze że żyję w Polsce, gdzie skorumpowane są sądy i mogę napierdalać swoją niewiastę
No i to jest pobudka a nie jakies pedalskie budziki xD
Zabawne - bronią kobiety bitej przez męża ale jak już baba się zadaje z konkurencyjnym gangiem to żywcem ucinają łapy i głowę. Co za popierdolony system sprawiedliwości...
JaysonJay napisał/a:
pewnie jej nawet nie uderzył...
Pewnie uderzył, i pewnie za dawanie dupy dilerom za procha.
Jak na nich to nawet łagodnie potraktowany.
Ptanie czy musiała im ojebać pęto, czy po prostu chciała tak po sąsiedzku.
Miałem napisać Lowelas ale przypomniałem sobie ze to fawela. Eureka mieszkaniec faweli to FAWELAS !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów