nie zawsze musi być chamska. Ale ta dzięki pomysłowości ruskiego, może wzbudzić w właścicielu pojazdu, skrajnie dzikie emocje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick napisał/a:
Nie lepiej i szybciej byłoby naprawdę siknąć?
szybciej tak, czy prościej? Nie jestem pewien czy włażenie na bagażnik pokryty śniegiem to taka prosta sprawa, no i można coś uszkadzić. Poza tym to było chyba najmniej chamskie karanie kierowcy jakie widziałem
@up powiedz to tysiącom leśników i pilarzy, którzy spędzają od 8 godzin w lesie przy temperaturach do -20.
To są prawdziwi twardziele.
To są prawdziwi twardziele.
Byłem pewien, że mu tam jakieś gówno wrzuci, psie na przykład.
Zaczynam się robić przeczulony na temat "parkowania" mieszkam na osiedlu/blokowisku i gdzie byś nie zaparkował to jest problem, bo tutaj jest MÓJ BLOK CHUJU nie wolno ci tu stawać!! Już miałem 3 x pojechanie drzwi gwoździem / szmatę na dachu / gwoźdź 12 cm pod kołem / jakiś debil wyciął ryj Macierewicza z gazety i przykleił mi na szybę / lusterka które poskładałem, rano są pootwierane. To co się dzieje dzisiaj na osiedlach to jakaś wojna o przetrwanie/parkowanie. Nie polecam potencjalnym młodym kredytobiorcom osiedli z ciasnymi/chujowymi parkingami !
Zanim odpaliłem filmik wpadłem na identyczny pomysł. To chyba dobry znak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów