📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fraszczek obsługa cb przekracza umiejętności przeciętnego hamburgera.
Kamerzysta -114/10, no kuwa idiota...
Trzeba być niedorozwojem żeby między rozwalającymi się ciężarówkami stać terenówką i nie próbować spierdolić na pobocze.
"What should we dooo?! I don't knooowww!" - Samo to mówi że hamburgery do w 80% debile, zadzwonić po służby jakieś, policja, zarząd autostrad czy coś takiego. Pełno innych sposobów na zapobieganie rozszerzeniu karambolu jak ktoś bardziej kreatywny. No i mega chuj dla kamerzysty, nie umiał ograniczyć zdarzenia mógł chociaż porządnie udokumentować...
wsiadłym w tego jeepa i zaczął zapierdalac poboczem pod prąd z włączonymi awaryjnymi na ten przykład
widząc takiego pojeba tamci by chociaż zwalniali
widząc takiego pojeba tamci by chociaż zwalniali
Ta dziwka nie potrafi filmować, pionowo i do tego nie filmuje uderzeń - normalnie combo
Nie czepiajcie się baby, służby były już na miejscu i to ich wina, że nie zabezpieczyli miejsca wypadku. Wczoraj oglądałem inne nagrania i tam ewidentnie widać jak strażacy i policja patrzą się tylko jak kolejne auta wbijają się w pierwsze ciężarówki.
Jeśli ktoś był świadkiem wypadku na drodze szybkiego ruchu z udziałem samochodów dostawczych, pewnie przypomina sobie tamte chwile. Mocny materiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów