📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
biały dał do zrozumienia że czarny to czarny a nie żadna gwiazda...
jakie to złe
mały udowodnił ze się do niczego nie nadaje to dali mu do zrozumienia ze wraca na plantacje bawełny
silwerbalk napisał/a:
Zajebisty pokaz białego pana i jego murzyńskiego sługi...... murzyn murzynowi k***ą a o rasizm też nie można go poskarżyć bo w końcu to czarny kopną piłkę
popatrz kto kopnął jeszcze raz
popatrz kto kopnął jeszcze raz
O przepraszam i poprawiam biały kopną piłkę.... Miałem chwilowy zaćmienie a nie powtarzałem filmiku....
No tak, niby to ma byc jakas zyciowa lekcja dla mlodego, ale nie do konca wyłapuje co ten gosc mowi na samym koncu, pomoze ktos?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów