Więc się zdenerwował. Wrocław.
Więc się zdenerwował. Wrocław.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, brać obcego pod swój dach?
Jakieś zauroczenie tym gównem potworne się zrobiło od lutego 2022, jakby ludzie nie pamiętali tej pierwszej fali z 2014 roku co tutaj już mieszkała wcześniej i się na kazdym kroku spuszczała nad banderą cwelą.
Teraz wielcy kurwa bracia bo spierdalają przed poborem chłopy ale jak im tylko krym zajebano to ja pamiętam jak się kurwy zachowywały. Może nie wszędzie ale ja pamiętam jak się tutaj gdzie mieszkam oraz w okolicach zachowywali, co mówili o Polakach oraz jak co chwilę prowokowali tym cwelem banderą pierdoląc jakby chcieli być przez niego ruchani dnie i noce jebane kurwy.
Zbulwersowałem się troszeczkę.
Tam powinna wpaść brygada do usuwania szkodników i zlaniu mordy odpowiednio stężoną chemią, przeprowadzić profilaktyczną lewatywę ze świńskiej krwi. potem zatkać dupę czopem z mrożonej kaszanki i wyjebać gdzieś do białoruskiego lasu.
Oczywiście wszystko udokumentować jego telefonem, żeby miał szacun u innych kozojebców
Trzeba mieć nieźle mózg wyprany aby zapraszać do swojego domu chujwiekogo. Czy to "brata" upadlińca, czy to innego abdula. Bez znaczenia.
Kurwa, brać obcego pod swój dach?
Jakieś zauroczenie tym gównem potworne się zrobiło od lutego 2022, jakby ludzie nie pamiętali tej pierwszej fali z 2014 roku co tutaj już mieszkała wcześniej i się na kazdym kroku spuszczała nad banderą cwelą.
Teraz wielcy kurwa bracia bo spierdalają przed poborem chłopy ale jak im tylko krym zajebano to ja pamiętam jak się kurwy zachowywały. Może nie wszędzie ale ja pamiętam jak się tutaj gdzie mieszkam oraz w okolicach zachowywali, co mówili o Polakach oraz jak co chwilę prowokowali tym cwelem banderą pierdoląc jakby chcieli być przez niego ruchani dnie i noce jebane kurwy.
Zbulwersowałem się troszeczkę.
Wszyscy onuco zasrana znajomi którzy przyjęli Ukraińców sobie cenili. Co innego abdul/ahmed/mokebe.
Poza tym łżesz.
Aż jestem ciekaw co tym razem napiszą opłacani obciągacze banderowskich kutasów i żydówa... Pewnie biedny banderek miał zespół stresu pourazowego i ADHD, bo widział jak umierał gołąb.
piszesz o tym worze na spermę? tiaaa- majeńka ma krocze otwarte na wszystkich- kiedyś Stefan, Adaś i Dionizy, potem Mykoła, Oleh i Stiepan. Ale od zawsze - Mosze i Ichaak.
piszesz o tym worze na spermę? tiaaa- majeńka ma krocze otwarte na wszystkich- kiedyś Stefan, Adaś i Dionizy, potem Mykoła, Oleh i Stiepan. Ale od zawsze - Mosze i Ichaak.
Ciężko określić czy jesteś zwykły debil, czy prosty jak wioskowa żerdź przygłup
Od przeszło dwóch lat na 3 mieszkaniach mam ukraincow.wszyscy nauczyli się języka pracują sami opłacają rachunki nie mam żadnych absolutnie żadnych problemów.wszyscy z Charkowa.ergo przestań pierdolic bo co jak co ale od Ciebie kurwa oczekuje wyższych standardów.jak rozumiem Polak Ci nigdy za skórę nie zaszedł.zaden sąsiad wujek znajomy z pracy wszyscy kurwa kryształowi.wbij s9bie do łba że jest tu parę milionów Ukraincow ergo jakiś procent patologi również.ha tfu
[ Dodano 2024-07-02, 19:10 ]
@: nie ukrywam że jestem rozczarowany Twoja postawa.na drugą nige zrzucał się nie będę.bijesz pianę a tu widać że al o naćpany albo chory psychicznie.niema znaczenia czy Polak czy Ukr czy kosmita.ale widać krwawiamy tak samo krew ma ten sam kolor nogi nie odrastają.
Od przeszło dwóch lat na 3 mieszkaniach mam ukraincow.wszyscy nauczyli się języka pracują sami opłacają rachunki nie mam żadnych absolutnie żadnych problemów.wszyscy z Charkowa.ergo przestań pierdolic bo co jak co ale od Ciebie kurwa oczekuje wyższych standardów.jak rozumiem Polak Ci nigdy za skórę nie zaszedł.zaden sąsiad wujek znajomy z pracy wszyscy kurwa kryształowi.wbij s9bie do łba że jest tu parę milionów Ukraincow ergo jakiś procent patologi również.ha tfu
skoro na nich zarabiasz to jak rozumiem w razie konieczności wysłania tam naszych wojsk w obronie Ukrainy - ty w pierwszym szeregu? Oczywiście najpierw poleci nasza armia ale to kwestia miesiąca- dwóch. Potem zacznie się "dobrowolny nabór ochotników". Jak na upadlinie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów