📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
cena życia w Brazylii? w cenie smartfona (za pewnie gównianego) ... na tyle złodziej wycenił swoje życia jak by coś poszło nie tak.. a poszło bo postrzał w brzuch to paskudna sprawa
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.
Przyzwyczajeni widać. Sprzedawca cały czas pistolet w garści, na podłodze kafelki coby łatwo było zmywać. Pełna kulturka.
Ależ kurwa refleks i wyczucie tematu. Chyba jego nie pierwszy... napad i zabity
A ten brudas jaki zdziwiony był że ten już w niego ma wycelowaną broń.
A ten brudas jaki zdziwiony był że ten już w niego ma wycelowaną broń.
Koleś chyba w poprzednim wcieleniu był najszybszą ręką na Dzikim Zachodzie! Wielki respekt!
I to zdziwienie tego śmiecia "ale jak to?!". Bardzo dobrze, śmieciarka i na PSZOK.
Tak mnie zawsze ciekawi, czyja to bedzie wina, jesli koles broniacy sie (w tym wypadku sprzedawca) odjebie przez przypadek kogos kto akurat przechodzil przed sklepem ? Oczywiscie chodzi o sytuacje, kiedy kula rozjebie tego co ma rozjebac ale przejdzie na wylot i trafi kogos innego
Jakis ekspert ?
ps: bardzo ladne zachowanie sprzedawcy - widac ze maja taka akcje raz na tydzien bo nawet mu brewka nie drgnela.
Zasluzone piwko
Jakis ekspert ?
ps: bardzo ladne zachowanie sprzedawcy - widac ze maja taka akcje raz na tydzien bo nawet mu brewka nie drgnela.
Zasluzone piwko
@up no popatrz to pytanie nieco wpisuje się w obecne problemy oceny historii, gdzie zamiast oskarżać agresora jako przyczynę wszystkich złych następstw próbuje się przypisać współwinę ofiarom
w co on mu trafił że tak się rozlał?
Pewnie żyła główna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów