Akcja od 0:12 Michał Karmowski na zawodach , wygrał jak zawsze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nasz Koksal
Ja pierdolę, jeździec 21 chromosomu ma lepszą sylwetkę od 99 % sadoli, świat się kończy !
Ale żeby nie było, to brzuszek wydęty, jak i większość rywali, więc się koksuje ostro.
Nie ma powodów do kompleksów!
Ale żeby nie było, to brzuszek wydęty, jak i większość rywali, więc się koksuje ostro.
Nie ma powodów do kompleksów!
"patryk2703" mówił , że to natural
Ma dobry zespół!
superResident napisał/a:
Akcja od 0:12 Michał Karmowski na zawodach
To nie jest portal dla pedałów, żebyś wstawiał film z nasterydowaną małpą wysmarowaną samoopalaczem, żeby się upodobnić do czarnucha.
To byl konkurs indywidualny czy zespołowy?
Akcja od 0:12 Michał Karmowski na zawodach , wygrał jak zawsze
... Ale że jaka akcja?
qxy1255 napisał/a:
... Ale że jaka akcja?
Jakiś zespół wjechał na scene
Tak jak ktoś wspomniał wyżej, że może jeszcze niech brzydkie pizdy z downem wygrywają miss uniwersum.
Fajnie dla kolesia ,że ma pasję i w ogóle ale na chuj dawać mu wygrywać tylko dlatego ,że jest ułomny?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dawać komuś wygrać bo jest ułomny itd.
Tak jak ktoś wspomniał wyżej, że może jeszcze niech brzydkie pizdy z downem wygrywają miss uniwersum.
Fajnie dla kolesia ,że ma pasję i w ogóle ale na chuj dawać mu wygrywać tylko dlatego ,że jest ułomny?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów