📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
My myślimy, że to z karteczek , a on użył jakiegoś programu, hehe.
Chuj z animacja, skąd on kurwa wziąl czarne karteczki :O
nie ma opcji żeby to było naprawdę. Poddliczając zajęo by mu to milion lat. A po drugie oswietlenie jest częściowo naturalne a częściowo pochodzi z lamp. Zauważcie że to naturalne z postępem czasu wcale sie nie zmienia ;p
@hallux
Widać, że nie oglądałaś, koleś robił to sam, przez 96 dni rozłożonych w 11 miesiącach, English is hard language.
Widać, że nie oglądałaś, koleś robił to sam, przez 96 dni rozłożonych w 11 miesiącach, English is hard language.
Wszystko da się zrobić w Adobe After Effects. Wystarczyłoby zrobić całą planszę z tych małych kartek komputerowo, co raczej nie byłoby trudne (kilkadziesiąt zdjęć kartek różnie przyklejonych, poprzycinać i stworzyć z nich gotowe elementy - ściany itd.), a zamieszczenie tego na ścianie i pobawienie się światłem i kolorkami to kwestia paru godzin.
Jak to skąd. Z zakładu pogrzebowego. Tam używają tylko takich...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów