Bo nie może wyjść z progu.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
jesteście pojebani, to że to jest sadol to kurwa nie znaczy że macie udawać że Was to nie rusza. wyjebie suchara i dadza mi dużo piw, pierdolnijcie sie w łeb. zero browara szmato
kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
oops sorry miał być kawał a wyszła prawda :<
Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i kurwa bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki huj wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozjebali sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
motylki cie w dupe jebaly
ja też mam kawał:
- kim jest miranda?
- cwelem
Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i kurwa bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki huj wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozjebali sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
Wiecie co mnie cieszy? Że gdy wam ktoś umrze, inny będą się z was śmiali.
Tak jak wy teraz :3333
Powiedziliby raz o tym -OK szkoda dzieciaka itp.
Ale kurwa, żebym od 2 tygodni o niczym innym nie słyszał/widział/czytał z mediów to już jaks paranoja.