📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
oops sorry miał być kawał a wyszła prawda :<
motylki cie w dupe jebaly
szczyt chamstwa ale śmieszne he he:D
rafal0487 napisał/a:
ja też mam kawał:
- kim jest miranda?
- cwelem
kolego, ale nikt Cię nie zmusza do przebywania na sadisticu. jeśli ten rodzaj humoru Ci nie odpowiada to zmień portal i nie napinaaaj,
Jesli kogos bawi smierc dziecka to jest zwyklym smieciem i kurwa bez honoru, sa pewne granice
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki huj wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozjebali sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
a co do wszystkich sadystycznych twardzieli, ktorzy blagaja o litość po jednym lisciu i dzwonia na policje z placzem wielki huj wam w dupe. Wiem, ze to sadistic i nie szkoda mi samobójców, pijanych czy nacpanych, ktorzy rozjebali sie na milion czesci na wlasne zyczenie, ale dzieci sa niczemu winne i wszystkie sa nasze. Jesli ktos nie potrafi tego zrozumiec to czas dorosnac lub powiesic sie i wrzucic to na harda
mcvice napisał/a:
kawał o Mirandzie - dlaczego Miranda naśmiewa się z tragedii dziecka? bo nikt nie będzie chciał jej takiego dziecka zrobić.
ja jej zrobie ale nie takie, głupio ci? znalazł się obrońca strapionych i uciśnionych, jak i reszta...
-Puk Puk!
-Kto tam?
-... na pewno nie Madzia!
Hehe, kto by nie umarl to ten dowcip mnie zawsze smieszy. (a jego suchosc i tak dobrze wypadla przy tym z pierwszego posta )
-Kto tam?
-... na pewno nie Madzia!
Hehe, kto by nie umarl to ten dowcip mnie zawsze smieszy. (a jego suchosc i tak dobrze wypadla przy tym z pierwszego posta )
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów