📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Tego społeczniaka/społecznika (dyskusja nierozstrzygnięta) to już wrzucałem z innej akcji o parkowaniu na chodnikach w wawie.
Halman napisał/a:
Tego społeczniaka/społecznika (dyskusja nierozstrzygnięta) to już wrzucałem z innej akcji o parkowaniu na chodnikach w wawie.
to jest chyba najlepszy materiał od rudego
Halman napisał/a:
To jest po prostu niedojrzały chłopczyk którego żona bije i się musi na autach wyżyć oczywiście jeżeli w pobliżu niema właścicieli.
Jakie on musi miec nudne zycie ze chce mu sie takie pierdoły robiuc..
Mietek7567 napisał/a:
To jest po prostu niedojrzały chłopczyk którego żona bije i się musi na autach wyżyć oczywiście jeżeli w pobliżu niema właścicieli.
Napisz wprost że musiałeś trawnik z auta uprzątnąć.
Dlaczego takie sytuacje nie zdarzają się w krajach w których nie było komuny?
Leniwe kurwy którym nie chce ruszyć się dupy i zaparkować troche dalej.
I will wear you like a condom.
Najlepszy materiał jeszcze przed nim, z SORu.
Niestety ale w tych pierdolonych miastach urzędasy mają kompletnie w dupie, że nie ma gdzie parkować. Jak to jest, że klepy wielkopowierzchniowe można usytuować na peryferiach miasta tworząc strefe handlową/przemysłową z dobrym dojazdem i wielkimi parkingami, natomiast jakikolwiek urząd publiczny robią w najbardziej zatłoczonym centrum, całkowity brak parkingu (no chyba że dla urzędasów ogrodzony płotem), tłok i dojazd w korkach, to kurwa pokazuje, jak się dba o ludzi którzy cię utrzymują sklepy vs urzędy
On kiedyś trafi naHarda...
Kriski napisał/a:
Napisz wprost że musiałeś trawnik z auta uprzątnąć.
Dlaczego takie sytuacje nie zdarzają się w krajach w których nie było komuny?
Ludzie tam mają szacunek do prawa?
Tak spojrzałem na jego kanał.... i idzie kurwicy dostać, na prawdę ma się ochotę nagrywającemu zrobić poważną krzywdę.
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów