18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Halman 2020-07-27, 13:39 6
Tego społeczniaka/społecznika (dyskusja nierozstrzygnięta) to już wrzucałem z innej akcji o parkowaniu na chodnikach w wawie.
Zgłoś
j................a 2020-07-27, 13:41 4
Halman napisał/a:

Tego społeczniaka/społecznika (dyskusja nierozstrzygnięta) to już wrzucałem z innej akcji o parkowaniu na chodnikach w wawie.

to jest chyba najlepszy materiał od rudego
Zgłoś
Mietek7567 2020-07-27, 13:48 32
Halman napisał/a:

To jest po prostu niedojrzały chłopczyk którego żona bije i się musi na autach wyżyć oczywiście jeżeli w pobliżu niema właścicieli.
Zgłoś
dennissliwa 2020-07-27, 13:58 30
Jakie on musi miec nudne zycie ze chce mu sie takie pierdoły robiuc..
Zgłoś
Kriski 2020-07-27, 14:00 39
Mietek7567 napisał/a:

To jest po prostu niedojrzały chłopczyk którego żona bije i się musi na autach wyżyć oczywiście jeżeli w pobliżu niema właścicieli.

Napisz wprost że musiałeś trawnik z auta uprzątnąć.
Dlaczego takie sytuacje nie zdarzają się w krajach w których nie było komuny?
Zgłoś
TRQPL 2020-07-27, 14:11 16
Leniwe kurwy którym nie chce ruszyć się dupy i zaparkować troche dalej.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
35i 2020-07-27, 14:16 13
jaskol66 napisał/a:

to jest chyba najlepszy materiał od rudego

Najlepszy materiał jeszcze przed nim, z SORu.
Zgłoś
mygyry 2020-07-27, 14:20 22
Niestety ale w tych pierdolonych miastach urzędasy mają kompletnie w dupie, że nie ma gdzie parkować. Jak to jest, że klepy wielkopowierzchniowe można usytuować na peryferiach miasta tworząc strefe handlową/przemysłową z dobrym dojazdem i wielkimi parkingami, natomiast jakikolwiek urząd publiczny robią w najbardziej zatłoczonym centrum, całkowity brak parkingu (no chyba że dla urzędasów ogrodzony płotem), tłok i dojazd w korkach, to kurwa pokazuje, jak się dba o ludzi którzy cię utrzymują sklepy vs urzędy
Zgłoś
ky272 2020-07-27, 14:22 28
Czekam na film jak bedzie miał obitą morde :p
Zgłoś
Marek_0485_pol 2020-07-27, 14:25 8
On kiedyś trafi naHarda...
Zgłoś
_ropcio_ 2020-07-27, 14:49 1
Szkoda, że na mnie nie trafił
Zgłoś
htp 2020-07-27, 15:04 4
Kriski napisał/a:

Napisz wprost że musiałeś trawnik z auta uprzątnąć.
Dlaczego takie sytuacje nie zdarzają się w krajach w których nie było komuny?

Ludzie tam mają szacunek do prawa?
Zgłoś
ZlyMike 2020-07-27, 15:23 11
Tak spojrzałem na jego kanał.... i idzie kurwicy dostać, na prawdę ma się ochotę nagrywającemu zrobić poważną krzywdę.

Deska deska deska
Zgłoś
DonKutassinio 2020-07-27, 15:24 7
Biedny, sfrustrowany człowieczek.

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów