Radykalizacja społeczenstwa muzułmańkiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co to za miasto że na to pozwalają !!!! po drugie to trzeba być rudym żeby zasilać konto kozojebców
Chuja u Was w mieście, u Was mieście to by było w Płocku, Krakowie, Kielcach czy kurwa Iłży, jesteście jak samo jak te arabusy pojebańce na migracji u kogoś w mieście! Szanuj swój kraj i wiedz skąd jesteś mordo a nie u nas w mieście #edynburg
Miał jakiś sadol kiedyś OTAKE?
Rozpierdalają mnie opisy typu "[Funny Video]", jakbyś nie wiedział czy śmiać się czy płakać
A co miał powiedzieć skoro mieszka tam juz kawał czasu...?
Dla was kurwy zawistne wszystko jest źle...
A idzie wy possać swoje kutasy jeżeli je macie cioty jebane.
Dla was kurwy zawistne wszystko jest źle...
A idzie wy possać swoje kutasy jeżeli je macie cioty jebane.
malyszkielce napisał/a:
Chuja u Was w mieście, u Was mieście to by było w Płocku, Krakowie, Kielcach czy kurwa Iłży, jesteście jak samo jak te arabusy pojebańce na migracji u kogoś w mieście! Szanuj swój kraj i wiedz skąd jesteś mordo a nie u nas w mieście #edynburg
no no no... nie wymieniaj kielec jak mowisz o miastach to po pierwsze. Tak samo jakby ktos twierdził, ze w sosnowiec to miasto... Po drugie - jesli sie ktos przeprowadzil to jego miast jest tam gdzie mieszka. Moze kibicowac Polsce, i miec w sercu ojczyzne ale z roznych powodow wybral emigracje. Nie musi sie tlumaczyc zaczynajac zdanie : W miescie w ktorym mieszkam, nie na stale bo urodzilem sie w Płocku zobaczylem, ze...
Wiec dobrze napisał : w moim miescie.
Nie Denerwuj kucharza bo na 2 raz ci nasra do tego kebaba:D hyhyh
Ale Ci rodzice krzywdę zrobili, że nie zadbali o dobrego logopedę. Jak bym mówił jak Tusk, to chyba bym się powiesił.
Dzisiaj napisał/a:
no no no... nie wymieniaj kielec jak mowisz o miastach to po pierwsze.
Ale od Kielc to ty się odpierdol dobra ?
malyszkielce kurwa nie jąkaj się to po pierwsze a po drugie chuja wiesz, to się nie wpierdalaj. jak chcesz zabłysnąć takimi takimi tekstami to to na kwej kwejka... Ycc yc yc yc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów