Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a zjeby jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zjebane teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe chuje. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
A niech oglądają i wpłacają! Patologia i żulernia dzięki temu wychodzi na swoje a oglądający tylko zmieniają kanał na nowy bo nagle ulubieniec przestał rzucać bluzgami oraz chlać a kupuje dom i znajduje dziunie. Internet niejednego spod mostu wyciągnął wysoko a ci co temu przyklaskują i dają pieniądze nadal żyją w intelektualnym i materialnym gównie rzucając starymi tekstami wyżej wymienionych.
Spaniała wypowiedź, dziękuję dla ciebie, całe te. Na ten temat to chciałem powiedzieć.
Twoja też wspaniała wypowiedź, daje do myślenia o twoim intelekcie.
ooooooo kurwa jaki ty mqdry
Dokuczajq dla jego
Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a zjeby jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zjebane teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe chuje. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
Zamknij tom dupe kurwa
Dokuczajq dla jego
Zamknij tom dupe kurwa
Ja pierdole co za zjeb. Idź cygańska kurwo gruz zbierać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów