Następne gówno z Tictoca
ale Janka to Ty szanuj oguem a jak nie to wypad.
ooooooo kurwa jaki ty mqdry
Nie umiesz pisać to włącz słownik, a jak nie to wypad do szkoły.
Spaniała wypowiedź, dziękuję dla ciebie, całe te. Na ten temat to chciałem powiedzieć.
Czy może mnie ktoś oświecić czy to jakaś następna gwiazda polskiego internetu?
W pewnym sensie był gwiazdą aczkolwiek Pan Janek już nie żyje [*
]
a co ty kurwa obudziles sie ze spiaczki po roku ? Juz Janek zdazyl zejsc po kebaby, zjesc je, zachorowac i umrzec. Spoczywaj w pokoju Janku .
W pewnym sensie był gwiazdą aczkolwiek Pan Janek już nie żyje [*
]
ale Janka to Ty szanuj oguem a jak nie to wypad.
Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a zjeby jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zjebane teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe chuje. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
Sowity buzdygan w sranie śmieciom takim jak Wy, oglądających patostreamerów, dającym im hajs i atencje. Ścierwo powinno zdechnąć z przepicia i przećpania po cichu w swoich norach, a zjeby jak Wy znajdują rozrywke w oglądaniu tego gówna. Jeszcze powtarzacie te zjebane teksty na okrągło jak mantry, wyjebcie sobie tatuaż na czole z żuberkiem bożym tępe chuje. To gorsze niż oglądanie big brothera, seriali z polsatu, kabaretów, Eurowizji i słuchanie disco-polo. Ale się zagotowałem. Zdarłbym wam pyski o asfalt za to pedalstwo które sobą prezentujecie.
buuuuuu bo jak sie komus moze podobac cos co mi sie nie podoba!
za kazdym jebanym razem xD
jeden w robocie zapie*dala myslac - liczy, analizuje, czy w inny sposob wyteza umysl i po 8 godzinach takiej zabawy fajnie sie odmozdzyc ogladajac cos durnego zeby nie zwariowac, ktos kto pracuje np przy lopacie tego nie zrozumie, wiec spierdalaj i nie truj dupy, szczurze wodny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów