📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W 2:10 slychac strzaly do tego goscia. Ale tego juz kamerzysta nie uchwycil...
na trzeźwo to poczynaniom tych piłkarzy kibicować się nie da....
Co za kurwa debil..
I się dziwić, że jesteśmy wyśmiewani za granicą..
Jak nie Tusk, to jakiś pijany idiota na stadionie.
I się dziwić, że jesteśmy wyśmiewani za granicą..
Jak nie Tusk, to jakiś pijany idiota na stadionie.
Co za pizdy siedzą na tej trybunie, chuj, zę koleś jest najebany... Typ chce wesprzeć Naszą drużynę, a te pajace się tylko naśmiewają. Na hamburgery to kurwa w przerwie zapierdalali i druga połowa zaczeła się bez dolnej trybuny. Widać, że zlazło się matactwo, które nie ma pojęcia o piłce, no ale kurwa trzeba stadion zobaczyć i pare fotek pierdolnąć, żeby pokazać na zasranej mordo książce, jakim to jest się pizdowacie fajnym.
Pewnie prokuratura już mu szykuje zakaz stadionowy za przeklinanie i stanie podczas meczu. Chcieliście to macie piękną atmosferę na stadionach.
bo to byli kibice ze strony boenischa, polanskiego, obraniaka, matuszcyka perquisa itd... a ten krzyczy Polska Polska.. wiadomo ze nawet nie wiedza o co chodzi..
I tak lepszy taki niż wielcy patrioci wygwizdujący przeciwników schodzących z boiska.
No i co z tego, że był trochę wypity. Jako jedyny kuma o co chodzi i próbuje dopingować.
Reszta patrzy jak na głupa i wyśmiewa się z niego. Nawet jego "rodzeni" kumple. Żenada!!!
Co najlepsze wszyscy z szalikami, czapeczkami. Po co je wzieliście? Po co tam przyszliście? Do teatru?! Trzeba było przyjść w gajerku i w krawacie.
Tak a propos to może zacytuję:
"No i z czego się śmiejecie, sami z ciebie się śmiejecie!.."
youtu.be/extJXFQ9Mi8?t=1m23s
Reszta patrzy jak na głupa i wyśmiewa się z niego. Nawet jego "rodzeni" kumple. Żenada!!!
Co najlepsze wszyscy z szalikami, czapeczkami. Po co je wzieliście? Po co tam przyszliście? Do teatru?! Trzeba było przyjść w gajerku i w krawacie.
Tak a propos to może zacytuję:
"No i z czego się śmiejecie, sami z ciebie się śmiejecie!.."
youtu.be/extJXFQ9Mi8?t=1m23s
Bo mecz jest po to żeby go oglądać i kontemplować a nie drzeć pizdę jak i skakać jak małpa, która ma wszy.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów