Gorący doping kibiców legi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bierze przykład z Putina jaki on kurwa nie wysportowany, a drewniany jak Rasiak
10 000tys/miesiac?? do oficjalnej wiadomości jest podane, iż głowny szef policji wyciąga około 14tyś, więc sądzę że donald dużo dużo więcej, nie które gwiazdy tv u nas w Polsce wyciągają po 20tys/mies...
I taki donek więcej zrobił dla polski niż ci wszyscy patrioci razem wzięci przez całe życie. Jaki naród, taki rząd.
@Feragas nie myśl tyle bo Ci nie wychodzi. Co ma gwiazda TV do premiera? Tytle wiesz o życiu co mój upośledzony kot.
Tusk zarabia średnio 19 155 zł miesięcznie, co na pracę niemal 18h na takim stanowisku dziennie nie jest według mnie dużo. Mroczkowie z TV zarabiali do niedawna po 14k tygodniowo, o innych pseudo gwiazdkach nie wspominając, a jedyne co mieli na głowie to zapamiętanie kilku zdań, które i tak z trudem dukali.
Jak myślisz, że to jest dużo, to startuj na premiera, każdy ma do tego prawo. Masa tutaj zajebistych ludzi, którzy twierdzą, że rządzenie krajem i dbanie o finanse to pestka, więc skołuj sobie partie i za rok góra dwa będziesz rządził.
Tusk zarabia średnio 19 155 zł miesięcznie, co na pracę niemal 18h na takim stanowisku dziennie nie jest według mnie dużo. Mroczkowie z TV zarabiali do niedawna po 14k tygodniowo, o innych pseudo gwiazdkach nie wspominając, a jedyne co mieli na głowie to zapamiętanie kilku zdań, które i tak z trudem dukali.
Jak myślisz, że to jest dużo, to startuj na premiera, każdy ma do tego prawo. Masa tutaj zajebistych ludzi, którzy twierdzą, że rządzenie krajem i dbanie o finanse to pestka, więc skołuj sobie partie i za rok góra dwa będziesz rządził.
warszawiaki niedojeby
tony.soprano napisał/a:
musi bydło jebane zniszczyć gnojkom przyjemność zagrania z premierem.
Podejrzewam, że dzieciom to się nawet bardziej podobało, że tyle osób patrzyło na ich grę. A nawet jeśli im to psuło zabawę, to mnie jakoś to nie rusza.
Równie dobrze, te osły z sejmu mogą przyprowadzać dzieci ze sobą do pracy a cała polska będzie im przytakiwać, co by dzieci nie rozczarować, że mają rodziców za debili.
Trzeba się zastanowić co jest ważniejsze. Problem euro/stadionów/pseudokibiców czy to żeby 20 dzieci sobie 90 minut pograło z tuskiem?
Nie załamujcie mnie...
Cytat:
Obrażać premiera wybranego przez naród, hmmmm... Wszystko ładnie pięknie, a za granicą to wygląda jak naród rozbity wewnętrznie. Ni
Premiera wybiera partia rządząca więc naród miał tu chuja do gadania. Wreszcie po 4 latach ludzie po woli przestają lecieć na uśmiech "premieru Tusku". A na jesieni chuja się zmieni.
kudlaty1125 słaby jesteś typie. Pod każdym tematem rozpisujesz się i pierdolisz frazesy udając najmądrzejszego a z tego co widzę to zakompleksiona z ciebie cipka bez żadnego pojęcia o temacie na który się wypowiadasz.
Mogli kurwa strzelać do tego komunistycznego chujstwa zwanym donaldem t.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów