Gorący doping kibiców legi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedni debile psuja zabawę innemu "małolepszemu" .... a to hasło z obaleniem rządu jest po prostu żałosne , kim oni są ? nikim i nic nie mogą , zachowują się jak bydło i tak są postrzegani , a bydło to się co najwyżej napierdala pałami...
No to na kogo głosować? Tuska pierdolić, fakt, ale co? Kaczyński? Wkurwia mnie, jest mały, niech się idzie pierdolić.
Jak za Donaldinio to Kibice, jak przeciwko to Kibole i bydło... Podwójna moralność sprzedawczyków i pedałów.
Rzady sa obalane przez elite albo przez barbarzyncow. Metody werbalizowania i sam przekaz, sa ujawszy krotko, grubianskie i prostackie. Niestety staje sie to urzedowym jezykiem pisowskiej tuby oraz samej partii, ktora nie ma juz kompletnie nic do zaoferowania rozsadnym ludziom. Czekam jeszcze tylko na wydanie periodyku partyjnej proweniencji, wtedy bedzie trzeba zmienic slownikowa definicje pojecia absurd , o przepraszam nie definicje, a sam termin z absurd na PiS
Teraz krocej, nie pchajcie tego gowna tutaj, polityka jest dla ubogich duchowo.
Teraz krocej, nie pchajcie tego gowna tutaj, polityka jest dla ubogich duchowo.
Phallucifer napisał/a:
Rzady sa obalane przez elite albo przez barbarzyncow.
Taka "elita" obaliła jedyny niekomunistyczny rząd Olszewskiego w 1992r. i do tej pory dymają społeczeństwo. Tylko szkoda że wykształcone elity gimbusów i innej maści POpaprańców zapatrzonych w słońce Peru(nie obrażając Peru), tego nie wiedzą bo z historią powszechną maja na bakier(podobnie jak z matematyką, fizyką,polskim,niemieckim,angielskim w sumie z całą wiedzą humanistyczną i ścisłą). To nie jest portal polityczny ale mam aż mnie krew zalewa jak czytam takie głupoty...
Phallucifer napisał/a:
Taka "elita" obaliła jedyny niekomunistyczny rząd Olszewskiego w 1992r. i do tej pory dymają społeczeństwo. Tylko szkoda że wykształcone elity gimbusów i innej maści POpaprańców zapatrzonych w słońce Peru(nie obrażając Peru), tego nie wiedzą bo z historią powszechną maja na bakier(podobnie jak z matematyką, fizyką,polskim,niemieckim,angielskim w sumie z całą wiedzą humanistyczną i ścisłą). To nie jest portal polityczny ale mam aż mnie krew zalewa jak czytam takie głupoty...
Phallucifer napisał/a:
no zajebisty post dales, wez jeszcze z 10 razy wklej to samo
Tusk dobrze zrobił, dopóki bydło się nie nauczy co znaczy kultura nie powinien otwierać boisk. Jego chuj to obchodzi czy patologia i plebs polski będzie miało oglądać mecz na żywo czy przed TV. W domu to takiego syfu nie zrobią bo żon się boją ;]
Jak byłem na stronie niezalezna.tv by sprawdzić co tam jest to to jest VOD Gazety polskiej a wiadomo kto nia kieruje.
Bydło nie bydło. Uszanowali dzieciaki i nie przeklinali. Jestem kibicem Lecha, ale to mi sie podobało Browar:)
Premier spełnił marzenie jednego chłopca, ale wiele marzeń Polaków (w tym moich) legło w gruzach i nigdy się nie spełni od kiedy doszedł do władzy.
no i kurwa pierdolenie o polityce się zaczęło, nawet ktoś mnie nazwał pisowce, pojebani jesteście już nie macie o czym pierdolić.
nie ma to jak się podzielić na 2 obozy i nie widzieć nic poza nimi. dziś albo ktoś jest za donkiem albo za kaczorem, najedź na któregoś z nich to zaraz cię jego przeciwnicy zwyzywają od pis albo po. ja tam osobiście pierdole tych wszystkich populistów pierdolących z góry, nie ważne prawica, lewica, liberały, konserwatyści, komuchy czy inni faszyści, wszystkich mam głęboko w dupie, bo wiem że na pierdoleniu populizmów się zaczyna i kończy, nic więcej politycy nie robią.
@Najjaśniejszy Pan Kozogłowy tak kurwa ja katol, bo nie mam co robić tylko marnować czas na słuchaniu grubasa co niedziele i wierzę w jakieś zombie które zbawi świat
nie ma to jak się podzielić na 2 obozy i nie widzieć nic poza nimi. dziś albo ktoś jest za donkiem albo za kaczorem, najedź na któregoś z nich to zaraz cię jego przeciwnicy zwyzywają od pis albo po. ja tam osobiście pierdole tych wszystkich populistów pierdolących z góry, nie ważne prawica, lewica, liberały, konserwatyści, komuchy czy inni faszyści, wszystkich mam głęboko w dupie, bo wiem że na pierdoleniu populizmów się zaczyna i kończy, nic więcej politycy nie robią.
@Najjaśniejszy Pan Kozogłowy tak kurwa ja katol, bo nie mam co robić tylko marnować czas na słuchaniu grubasa co niedziele i wierzę w jakieś zombie które zbawi świat
Tuska już dawno nie powinno być przy korycie jak i reszty bandziorów. Monarchia kapitalistyczna byłaby najlepsza a nie jakieś tam demokracje Tfu !
Zdziwiło mnie jedynie to, że w tym "hymnie" nie padły słowa: kurwa, chuj, dupa. Poza tym pierwszy raz w życiu kibole mieli do powiedzenia coś sensownego.
@kudlaty1125 nie napinaj się, zawsze znajdą się prowokatorzy. Napiszesz że nie identyfikujesz się z jakąś grupą, to i tak znajdzie się jakiś "półinteligent" który dla piwek zmiesza Cię z błotem.
Swoją drogą niewiele brakuje do Grecji. Dopóki ścierwo "turecko-katolickie" nie wymrze, na listach będzie PO lub PiS.
@kudlaty1125 nie napinaj się, zawsze znajdą się prowokatorzy. Napiszesz że nie identyfikujesz się z jakąś grupą, to i tak znajdzie się jakiś "półinteligent" który dla piwek zmiesza Cię z błotem.
Swoją drogą niewiele brakuje do Grecji. Dopóki ścierwo "turecko-katolickie" nie wymrze, na listach będzie PO lub PiS.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów