Gorący doping kibiców legi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i taki donald dostaje kasę za gre w piłkę z dzieciakami, a co z drogami, koleją? długo publiczny rośnie, ale co się będzie przejmował, w końcu sam wyciąga grubo ponad 10 000 zł na miesiąc, więc bieda go nie dotyczy. przyjdą następne wybory znowu obieca, jak to mają w naturze politycy, a potem ponownie popierdoli elektorat, w końcu musiał by sam mniej dla siebie zabrać, żeby dać biednym.
*żeby nie było nie jestem jakimś pojebanym miłośnikiem pisu czy innego sld czy lpr, po prostu nie przepadam za polityką
*żeby nie było nie jestem jakimś pojebanym miłośnikiem pisu czy innego sld czy lpr, po prostu nie przepadam za polityką
Ciekawe czy kogoś zamknęli po tej akcji, jak chłopaków z Płocka za transparent "Ala ma Donalda, Donald ma Tole". Zawsze było wiadomo że rude to wredne...
polityka na sadisticu... zajebiście!
to ja już wole te głupoty od gimbusów...
to ja już wole te głupoty od gimbusów...
@kudlaty1125 no i widzisz jaki ciemny jesteś. Rzucasz tutaj jakimiś epitetami w kierunku Donalda, a prawda jest taka, że z dzieciakami gra "po godzinach". Poczytaj sobie oficjalne informacje na ten temat, donald wziął wolne na te 2 godziny, żeby spełnić marzenie dzieciaka. Łaski nie robi bo nie za to mu płacimy, ale takie pierdolenie bez znajomości jakichkolwiek faktów, jest jeszcze bardziej wkurwiające od nic nierobienia.
I to jebanie o kolei i innych pierdołach. Mamy kurwa biedę w kraju i to nie od wczoraj, więc i Salomon z pustego nie naleje. Ja wiem, że w Polsce jest masa cwaniaków z budżetem domowym w wysokości dajmy na to 4k zł a wydają 5k i to samo chcieliby w rządzie robić, a później przychodzi taka pora jak w Grecji i najlepiej innych obwiniać, jak się samemu kasę przeżarło.
Pomyślcie lepiej o tym, że na dzień dzisiejszy prócz PO nie ma alternatywy. My młodsi możemy jeszcze na SLD zagłosować mimo cipki Napieralskiego, ale starsi pamiętają ich komunistyczną przeszłość. Z tego powodu pierdolenie o niechodzeniu na wybory i ciągłe narzekania to takie typowo ciotowsko-polaczkowate podejście.
I to jebanie o kolei i innych pierdołach. Mamy kurwa biedę w kraju i to nie od wczoraj, więc i Salomon z pustego nie naleje. Ja wiem, że w Polsce jest masa cwaniaków z budżetem domowym w wysokości dajmy na to 4k zł a wydają 5k i to samo chcieliby w rządzie robić, a później przychodzi taka pora jak w Grecji i najlepiej innych obwiniać, jak się samemu kasę przeżarło.
Pomyślcie lepiej o tym, że na dzień dzisiejszy prócz PO nie ma alternatywy. My młodsi możemy jeszcze na SLD zagłosować mimo cipki Napieralskiego, ale starsi pamiętają ich komunistyczną przeszłość. Z tego powodu pierdolenie o niechodzeniu na wybory i ciągłe narzekania to takie typowo ciotowsko-polaczkowate podejście.
Chyba jedyna rzecz kiboli której jestem przychylny.
musi bydło jebane zniszczyć gnojkom przyjemność zagrania z premierem.
Zajebiste...moze wkoncu ktos przemowi do tego zasranego D.Tuska...
Żeby choć ta piłka była na przyzwoitym poziomie... a tu kurwa jeszcze sport narodowy. Ja pierdolę...
Obrażać premiera wybranego przez naród, hmmmm... Wszystko ładnie pięknie, a za granicą to wygląda jak naród rozbity wewnętrznie. Nie no brawo. Tyle, że kibole to bydło, nie mówie o kibicach, którzy robią to co lubią czyli dopingują. Razem z tym JP wsadzić do ciasnego pokoju i wrzucić granat. Nie widze sensu żeby społeczeństwo nimy zaśmiecać. Pchają sie do polityki ludzie, którzy nie mają pojecia o szacunku i praworządności, no kurwa... Żeby chociaż byli inteligentni, ale ,,Donald do Pacanowa''? Cyrk i burdel. Na rzeź z tym bydłem, będzie spokój.
on i tak ma nas w chuj
zgarnia swoje 15k miesięcznie i ma wyjebane w biednych kibiców.
Mimo że jestem fanem żużla to piłka mnie nie intersuje co nie zmienia faktu że nie jestem tym kibicem którego kurwa to boli :x
zgarnia swoje 15k miesięcznie i ma wyjebane w biednych kibiców.
Mimo że jestem fanem żużla to piłka mnie nie intersuje co nie zmienia faktu że nie jestem tym kibicem którego kurwa to boli :x
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów