📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marnotrawna napisał/a:
Ale z ciebie prawdziwy detektyw.Brawo dla ciebie!grauper, dokładnie. ul Długa wnet na przeciw Ratusza
poznałam po płytach chodnikowych
Naesse napisał/a:
Macie numery do tych panów?
Do tych akurat nie,ale mogę Cię spiknąć z innymi:)Prześlij fotkę
"Szukasz męża?, obciągnij nam"
Tam powinni wpaść kibole i uporządkować towarzystwo w obronie dobrego imienia naszych białogłów, a nie latają wkoło stadionów.
Ta kurwa... a później polki będą syfa od brudasów rozprzestrzeniać.
A później kurwa będzie:
'Co ja mam na twarzy?'
A później kurwa będzie:
'Co ja mam na twarzy?'
jebane pastuchy, szukaja Polek bo irlandki sa takie brzydkie, ze kijem przez szmate nikt tego nie chce ruszyc.
Jeszcze nie wiedzą co ich czeka. Nam obiecywali drugą Irlandię a tymczasem tam zrobią drugą Polskę.
@up
Wierz mi że tutaj już jest druga Polska
Wierz mi że tutaj już jest druga Polska
Irlandczyk za mężą? już moja sąsiadka miała takiego jednego, nie umiał wkręta przykręcić nie mówiąc o wymianie oleju w samochodzie którą zrobił u mechanika po 6 latach jak się auto zaczęło sypać.. irlandczycy są dobrzi w piciu piwska i wydawaniu pieniedzy na hazadr typu konie krykiet itp. Jedynymi wartymi są polscy irlandczycy, reszta to baby z chujem
Cytat:
grauper, dokładnie. ul Długa wnet na przeciw Ratusza
poznałam po płytach chodnikowyc
Marnotrawna ty z Gdańska? Jaki ten internet mały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów