Gorzej jak ma się popierdolony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.
Piękna akcja! Panna wytrenowana
jakby była trochę bardziej wytrenowana to ten typek leżałby w kałuży krwi
Kurwa nie zniósłbym tego, że musze trafić za kratki broniąc siebie i swojej rodziny przed brudasem. Odsiadka jest dla skurwysynów a ja przecież uczynił bym pożyteczną rzecz
jakby była trochę bardziej wytrenowana to ten typek leżałby w kałuży krwi
Świetnie ogarnęła sytuację.
Szybko odczytała intencje, była gotowa w momencie, gdy napastnik dotknął nogą ziemi. Zdobyła dystans do operowania własną bronią i zeszła z linii natarcia. Może trochę przypadkowo, przy tym upadła, ale na moment nie straciła kontroli nad sytuacją. Wciąż prowadziła ogień.
Napastnik spokojnie wyłapał jeden lub nawet dwa pociski.
Z dużym prawdopodobieństwem właśnie leży tak, jak opisujesz.
5+
Ależ to piękne
Gorzej jak ma się popierdolony lewacki rząd, który zabrania strzelania nawet mundurowym na granicy.
bo to jest delikatna sprawa, "druga strona" tylko czeka na taki incydent żeby potem karmić propagandą swój naród jaka to Polska zła i strzela do biednych "emigrantów" - konflikty zbrojne często się właśnie zaczynały od takich właśnie sytuacji
Chciałbym mieć prawo do posiadania pukawki i odstrzelenia potencjalnego zagrożenia, co ostatnio do nas zjeżdża.
Kurwa nie zniósłbym tego, że musze trafić za kratki broniąc siebie i swojej rodziny przed brudasem. Odsiadka jest dla skurwysynów a ja przecież uczynił bym pożyteczną rzecz
Oceniając po tym co i jak piesz, to mając pukawke i prawo do strzelania do 'potencjalnego zagrożenia' lazilbys straszyć bogu ducha winnych ludzi bo ci się nie spodobali a na kimś musiałbyś odreagowac krótkiego penisa, przedwczesne łysienie i nieudane życie.
Także dobrze, ze nie masz ani giwery ani prawa do jej używania.
bo to jest delikatna sprawa, "druga strona" tylko czeka na taki incydent żeby potem karmić propagandą swój naród jaka to Polska zła i strzela do biednych "emigrantów" - konflikty zbrojne często się właśnie zaczynały od takich właśnie sytuacji
Od strzelania do ludzi nielegalnie forsujących granice międzypaństwowe? Taki Izrael nie ma z tym żadnego problemu
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.
Mam pukawkę i nigdy nawet nie myślałem, aby ją nosić.
To jest zupełnie inny poziom zagrożenia, niż u nas. Naprawdę nie strzeliłbym do gościa kradnącego mi samochód. Dopóki nie zagraża mojemu bezpieczeństwu, nie wyrządziłbym mu krzywdy.
Trzeba mieć odrobinę rozumu.
W tym paragrafie o obronie koniecznej jest coś tam o życiu i mieniu, więc samochodu niby mógłbyś bronić, ale patrząc na te nasze sądy, to chyba lepiej nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów